Samling:11:45
LB07 - Kvarnby IK 3-2
2019-08-11 17:24

Trots ledning med 0-2 mot serieledande LB07 föll Kvarnby IK med uddamålet.

KIK spelade sin andra match på fyra dagar och kom till spel med ett stort poängbehov särskilt efter förlusten mot BK Flagg senast. Inför matchen hade Kvarnbys tränare Richard Ohlqvist pratat om matchen som en härlig utmaning för laget och att trots den klena poängskörden fanns där en viss optimism inom laget.

-Vi har gjort våra bästa matcher mot topplagen och spelar vi bara lika bra fotboll mot LB07 som senat mot BK Flagg samtidigt som vi jobbar lika hårt och minimerar egna misstagen är chansen till poäng stor, sa Richard Ohlqvist innan matchen.

Kvarnby öppnade matchen starkt och bjöd serieledarna på en ordentlig kamp. KIK gick också upp till en tvåmålsledning efter mål av Gabriel de Souza och Anthony Svenning. Innan halvtidsvilan hade dock LB07 lyckats kvittera vilket skulle visa sig vara början på upphämtningen.

-Vi fick en utvisning efter 50 minuter och den påverkade tyvärr matchen, säger Richard Ohlqvist som i den andra halvleken fick se LB07 göra två mål och vända på matchen till seger för hemmalaget med 3-2.

-Vi har en tunn trupp men när vi spelar med vår ordinarie startelva så kan vi störa alla lag i serien vilket vi visade idag. Hedersamma förluster är inte vad vi behöver men vi kan inte ge upp än, säger Richard Ohlqvist.