SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Kvarnby IK
1 - 2
IFK Trelleborg FK
Kvarnby IK1 - 2IFK Trelleborg FK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 02 juli, 18:30
Plats:Bäckagårds IP plan 1
Tävling:
Matchnummer: 000092076
Samling:17:15
Kvarnby IK - IFK Trelleborg 1-2
2019-07-03 10:45

Trots ledning med 1-0 i början av matchen föll KIK i vårens sista seriematch hemma mot IFK Trelleborg med uddamålet. 

Kvarnby IK var i stort poängbehov inför sista matchen innan sommaruppehållet när IFK Trelleborg kom på besök. Det var två formsvaga lag som ställdes mot varandra, KIK med sex raka förluster och Trelleborg med sex 1-1 matcher på de åtta senaste omgångarna. Matchen blev också en jämn historia. En jämn och spännande match där båda lagen kunde avgått med segern efter flera vassa målchanser åt båda hållen.

 

-Vanligtvis brukar denna typ av matcher sluta oavgjort men IFK skulle visa sig dra det längsta strået tillslut, säger Richard Ohlqvist tränare Kvarnby IK och fortsätter:

 

-Såklart går det att diskutera om det var ett rättvist resultat eller ej. IFK hade ett något större bollinnehav och skapade något fler målchanser totalt sett men vi hade två bollar i stolpen, bland annat en när vi ledde med 1-0.

 

Förutom ramträffarna gick KIK i slutminuterna också miste om en misstänkt straff när Ismail gick omkull. Efteråt var domarna överens om att det varit en schysst tackling men i Kvarnbylägret stod man fortsatt fast vid att det borde varit straff.

 

När slutsignalen tillslut ljöd stod det 1-2 på resultattavlan. Efter ett par mindre bra prestationer kom en ny hedersam förlust. Det positiva att ta med sig är att laget orkade stå upp i båda halvlekarna men laget är i poängbehov och då ger en god prestation inte mycket tillbaka.

 

-Det känns i alla fall bra att vi med bravur var med i matchen hela vägen denna gång. Vi lyckades stå upp i båda halvlekarna vilket vi annars bara lyckats med mot Södra Sandby och Lödde tidigare och spelmässigt var det ett steg i rätt riktning, säger Richard Ohlqvist och fortsätter:

 

-Samtliga spelare var fokuserade och jobbade målmedvetet hela matchen. Vi var aggressiva och bestämda i spelet och visade det engagemang som är nödvändigt på denna nivå.

 

Anmärkningsvärt inför matchen var att KIK fått mottaga hela nio återbud: fem på semester, tre skadade och en som var fast på jobb. För att fylla ut både startelva och trupp hade Richard plockat upp fem spelare från U19-laget som uppvisade både ett fantastiskt engagemang och en härlig motivation som lyfte hela laget.

 

-Vilken insats dessa nyuppflyttade killar gjorde. Jag är helt lyrisk över deras insats och jag fick en fin inblick i klubbens framtid. Den framtid som redan står och väntar till hösten, säger Richard Ohlqvist. 


Division 3 Södra Götaland

Kvarnby IK - IFK Trelleborg 1-2 

Målskyttar KIK: Paolo Lilja

Tisdag 2 juli 18:30

Bäckagårds IP


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 23/10 13:00
2 - 4  
Lör 16/10 14:00
2 - 1  
Lör 9/10 14:00
2 - 0  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER