SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Kvarnby IK
0 - 3
FC Trelleborg
Kvarnby IK0 - 3FC Trelleborg

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 25 maj, 14:00
Plats:Bäckagårds IP plan 1
Tävling:
Matchnummer: 000092041
Samling:12:45
Kvarnby IK - FC Trelleborg 0-3
2019-05-26 15:41

FC Trelleborg var mer effektiva och hittade nätmaskorna tre gånger när bortalaget besegrade Kvarnby IK hemma på Bäckagård under lördagen. 

I förra omgången kom Kvarnbys första seger för säsongen och förhoppningen var stor i Kvarnby om att kunna följa upp denna med ytterligare tre poäng. Laget skulle visa hemmapubliken att matchen mot Södra Sandby inte var någon tillfällighet men tyvärr stannade segerraden på en den här gången när FC Trelleborg var det starkaste laget i bottenkampen. KIK hade vid seger chansen att klättra förbi FCT i tabellen och samtidigt få ordentligt häng på lagen ovanför strecket. Istället gick det inte riktigt som KIK hade tänkt sig och FC Trelleborg kunde gå vinnande ur striden efter bland annat två stycken frisparksmål.


-Frisparksmål känns alltid extra snöpliga. Det är både ovanligt med två frisparksmål och dessutom slarvigt från vår sida att släppa till, säger Richard Ohlqvist huvudtränare Kvarnby IK och fortsätter: 


-Även om förlustsiffrorna, 0-3, talar sitt tydliga språk så var matchen betydligt jämnare än vad slutresultatet visar. Tyvärr gjorde Trelleborg tre stycken och vi lyckades inte göra några alls framåt. Då är det helt klart svårt att vinna fotbollsmatcher, säger Richard Ohlqvist.


Kvarnbys stora chans att komma tillbaka in i matchen var vid ställningen 0-2, då Anthony trängde sig mellan FC Trelleborgs mittbackar och fick ett lysande tillfälle till reducering. Anthony blev dock dragen i tröjan och föll men den solklara straffen uteblev. Efteråt ville Richard Ohlqvist inte skylla förlusten på något sätt på domaren men slog också tydligt fast:


-Domartrion erkände faktiskt efteråt att det borde varit straff. Mål för oss där och matchen hade kanske slutat helt annorlunda, säger Richard Ohlqvist. 

 

Trots förlusten gräver inte Kvarnby IK ner sig. Det var ett steg tillbaka jämfört med senast men tron inom laget har återuppstått och laget andas optimism inför det matchtäta juni med fem matcher och Kulladals FF härnäst.

 

-Vi har god stämning och bra energi i laget, det tar vi med oss inför vårspurten. Kommande träningsvecka ska vi fortsätta att jobba på tålamodet i vårt försvarsspel samtidigt som vi ska träna på att göra mål, säger Richard Ohlqvist. 


Division 3 Södra Götaland

Kvarnby IK - FC Trelleborg 0-3

Målskyttar KIK: -

Lördag 25 maj 14:00

Bäckagårds IP


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 23/10 13:00
2 - 4  
Lör 16/10 14:00
2 - 1  
Lör 9/10 14:00
2 - 0  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER