SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Kvarnby IK
0 - 3
Kulladals FF
Kvarnby IK0 - 3Kulladals FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 07 september, 14:00
Plats:Bäckagårds IP plan 1
Tävling:
Matchnummer: 000092113
Samling:12:45
Kvarnby IK - Kulladals FF 0-3
2019-09-08 12:45

En klar 0-3 förlust hemma mot Kulladals FF i Malmöderbyt på Bäckagård. 

Kvarnby IK åkte på ännu en förlust under lördagen när Kulladals FF var på besök på Bäckagård. Det skulle dock dröja ända till matchuret tickat upp mot 35 spelade minuter innan nollan slogs hål på. Kulladal tog då ledningen med 0-1, ett resultat som skulle stå sig halvleken ut.

 

Med ett formstarkt bortalag som har allt att spela för mot ett formsvagt hemmalag som redan är avsågat i serien var sedan den andra halvleken aldrig något snack. KIK var aldrig riktigt nära att komma tillbaka in i matchen, även om laget hade tro på en vändning i halvitid, och istället kunde Kulladal spä på målskörden med ytterligare två bollar i den andra halvleken.

 

-Två av målen i matchen tillkom där vi själva hade bollen men tappade den till motståndaren, som då fick friläge och gjorde mål. Således var det inga skapade målchanser där motståndarna gjort en bra prestation som föranledde dessa mål, dock ska man ju göra mål när chansen dyker upp och det gjorde Kulladal, säger Richard Ohlqvist tränare Kvarnby IK och fortsätter:

 

-Jag tycker att chansen för oss fortfarande fanns så länge det bara stod 0-2 men när 0-3 kom tappade vi energi och Kulladal kunde spela hem matchen under den sista kvarten.

 

Slutresultat 0-3 och all luft var helt ur hemmalaget. Nu återstår endast tre matcher av denna otroligt tunga säsong. 

 

-Tyvärr får väl detta återigen räknas in bland alla ”hedersamma förluster”. Resultatet i sig är egentligen inget att snacka on men prestationen var jämnare än vad resultatet visar. Segern får väl sägas vara välförtjänt tillslut men med något mål för mycket, summerar Richard Ohlqvist. 


Division 3 Södra Götaland

Kvarnby IK - Kulladals FF 0-3 (0-1)
Målskyttar KIK: - 

Lördag 7 september 14:00

Bäckagårds IP


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 23/10 13:00
2 - 4  
Lör 16/10 14:00
2 - 1  
Lör 9/10 14:00
2 - 0  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER