SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Kvarnby IK
1 - 3
Assyriska BK
Kvarnby IK1 - 3Assyriska BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 28 april, 14:00
Plats:Bäckagårds IP plan 1
Tävling:
Matchnummer: 000026025
Samling:12:30
Kvarnby IK - Assyriska BK 1-3
2018-04-30 10:53
Foto: Jonas Nordahl

Två tidiga mål i den andra halvleken fällde KIK under lördagen och uppförsbacken med ett 0-3 läge blev för stor att hämta ikapp. Kvarnby IK förlorade tillslut matchen med 1-3. 

Kvarnby IK inledde lördagens match bra och skapade under inledningen en hel del hörnor och frisparkar som däremot inte resulterade i någon direkt farlig målchans. KIK hade mest boll och det kändes som om laget skulle kunna ro hem andra raka hemmasegern. Gästerna från Göteborg hade inte mycket chanser men efter 13 spelade minuter stod det hastigt 0-1 till Assyriska.


-Vi har mer boll än våra motståndare men vi känns alldeles för passiva och utan aggressivitet. Vid samtliga deras mål blir vi hårt straffade för våra misstag som Assyriska utnyttjar effektivt, säger huvudtränare Uffe Jansson.


Resultatet 0-1 stod sig halvleken ut och chansen till seger och tre poäng var fortfarande väldigt goda. Det skulle dock inte dröja länge in på den andra halvleken innan hoppet om en ny seger släcktes. Under inledningen av den andra halvleken kunde Assyriska återigen utnyttja Kvarnbys misstag och utökade sin ledning till både 0-2 och 0-3.


-Skitmål både två som kommer i inledningen av den andra halvleken och tyvärr mål som vi får ta på oss själva, säger Uffe Jansson.


Innan matchen var slut lyckades KIK reducera via Emil Grimbe men närmre än 1-3 kom aldrig Kvarnby IK denna lördagseftermiddag. Efter matchen var Uffe Jansson missnöjd men tog också på sig ansvaret för nederlaget.


-Jag tar på mig denna förlusten då jag inte lyckats förbereda spelarna på rätt sätt och fått spelarna på rätt nivå för att klara av uppgiften. Det här var första gången i år som vi mötte någon vi på förhand kanske skulle ta tre poäng av och då tar man sig an uppgiften på ett annat sätt, berättar Uffe och fortsätter:


-Tydligheten med vad vi ville göra fanns inte där idag och då skapades det en möjlighet att ta egna beslut vilket ledde till att vi blev för trubbiga i de båda straffområdena och det avgör matchen idag. Inte så att vi inte jobbade idag men vi var kanske inte tillräckligt tydliga mot varandra.


Laguppställning Kvarnby IK:
Kevin Alin- Francis Mensah, Alexander Friberg(57), Fitim Miftari, Simon Thoresson- Mirlind Mejzinolli(57), Emil Grimbe, Ludvig Johansson, Delaware Zadran- Terry Adadevoh-Svensson(72), Oscar Zubac(85).


Ersättare: Tobias Elofsson, Axel Olin, Max Sääf, Jesper Örnberg(57), Samir Zadran(57), Alexander Engbe(72), Sebastian Lundin(85).

 

Division 2 Västra Götaland

Kvarnby IK – Assyriska BK 1-3 (0-1)

Målskyttar KIK: Emil Grimbe

Lördag 28 april 14:00

Bäckagårds IP


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 23/10 13:00
2 - 4  
Lör 16/10 14:00
2 - 1  
Lör 9/10 14:00
2 - 0  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER