SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Lindome GIF
0 - 0
Kvarnby IK
Lindome GIF0 - 0Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 21 april, 13:00
Plats:Lindevi IP 1 Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 000026019
Samling:11:30
Lindome GIF - Kvarnby IK 0-0
2018-04-22 17:24
Bild: Lindome GIF

Kvarnby IK fick med sig en poäng hem från den svåra bortamatchen i Göteborg borta mot Lindome GIF under lördagen trots ett enormt spelövertag från hemmalaget. 

Lindome inledde matchen starkt. Hemmalaget hade en bra organisation såväl offensivt som defensivt med stor rörelse och många spelare som ville fylla på när laget anföll och gick till attack. Under hela den första halvleken skapade KIK endast en målchans när laget ställde om och kom i ett friläge efter en fin djupledsboll. Inget mål där och Lindome gjorde heller inget mål under matchens första 45 minuter trots att hemmalaget haft full koll på halvleken.

 

-Vi visste att vi hade en tuff match framför oss under lördagen mot Lindome men ändå blev vi överraskade över kvalitén som Lindome höll, berättar Uffe Jansson, huvudtränare i Kvarnby IK och fortsätter:

 

-Vi var såklart nöjda med 0-0 i paus efter Lindomes tryck, där vi tidigt la fokus på försöka försvara oss och vänta på omställningsmöjligheter, och den kraftiga motvind som vi hade mot oss under första halvlek.

 

Till den andra halvleken hade Kvarnby IK snackat ihop sig om att försöka dra samma fördel av vinden som Lindome hade gjort under matchen första 45 minuter. KIK lyckas också inledningsvis störa hemmalaget men drygt 10-15 minuter in i den andra halvleken tog Lindome över matchen igen. Resterande del av matchen var det Göteborgslaget för hela slanten och KIK spelarna kämpade heroiskt för att få med sig en poäng hem.

 

Kvarnbyspelarna visar på moral och med hjälp av målramen lyckas laget hålla tätt bakåt och matchen slutar mållöst 0-0.

 

-Lindome har tre bollar i virket under den andra halvleken men vi lyckas reda ut det efter ett grymt jobb från hela gruppen och vi får med oss en fin poäng hem. Jag skulle vilja påstå att Lindome är det bästa division 2 laget som jag har sedan jag blev tränare på denna nivå och jag tror inte många lag tar poäng på deras hemmaplan, säger Uffe Jansson och hyllade sedan KIK spelarna:

 

-En stor eloge till våra spelare som fightar sig till denna poäng via mycket hjärta och en bra organisation. Det blir viktigt även för fortsättingen att vi har det hårda arbetet för varandra som ett signum för hela gruppen.

 

Laguppställning Kvarnby:

Kevin Alin- Simon Thoresson, Alexander Friberg, Fitim Miftari, Jesper Örnberg- Delaware Zadran, Ludvig Johansson, Sebastian Lundin(80), Mirlind Mejzinolli- Oscar Zubac(74), Terry Adadevoh-Svensson(89).

Ersättare: Tobias Elofsson, Max Sääf, Marko Stojic, Philip Tran(74), Alexander Engbe(80), Yonis Roble(89).

Division 2 Västra Götaland

Lindome GIF – Kvarnby IK 0-0 (0-0)
Målskyttar KIK: -

Lördag 21 april 13:00

Lindevi IP


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 23/10 13:00
2 - 4  
Lör 16/10 14:00
2 - 1  
Lör 9/10 14:00
2 - 0  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER