SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Hittarps IK
0 - 0
Kvarnby IK
Hittarps IK0 - 0Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 29 september, 12:00
Plats:Laröds IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000026161
Samling:10:30
Hittarps IK - Kvarnby IK 0-0
2018-09-30 16:45

KIK stod för en riktig kämpainsats och tog en viktig poäng i bottenstriden runt kvalstrecket när man spelade oavgjort borta mot topplaget Hittarps IK under lördagen. 

Kvarnby IK inledde matchen starkt och stod för en fin första halvlek trots motvinden som låg på rejält. Seriefemman Hittarp som var i stort behov av att vinna för att kunna utmana om de två första platserna försökte störa bortalaget men KIK höll jämna steg med topplaget. Inget av lagen skapade några superklara målchanser och ställningen var helt jämn efter den första halvleken.


-Vi spelade aggressivt och bra under matchens första 45 minuter och hade helt klart förhoppningar om att kunna sno med oss samtliga tre poäng inför den andra halvleken, berättar huvudtränaren i Kvarnby IK Uffe Jansson och fortsätter:


-Vi betonade vikten av att ha tålamod då vi förstod att Hittarp skulle trycka fram fler spelare i jakten på tre poäng och då skulle vi få omställningslägen.


Precis som förutspått av Uffe Jansson och resten av laget höjde hemmalaget tempot under den andra halvleken och visade stundtals prov på varför det trots allt skiljer 26 poäng mellan lagen i tabellen. Hittarp sköljde fram i anfallsvåg efter anfallsvåg och jagade verkligen det där ledningsmålet som skulle slänga laget rakt in i den yppersta tätstriden inför serieavslutningen. KIK kämpade på och sprang kopiöst mycket i defensiven för att freda målet. Ett par riktigt heta chanser och ett fåtal halvchanser vaskade Hittarp fram men utan den där målchansen som räckte hela vägen för hemmalaget. Kvarnby lyckades reda ut stormen och hålla nollan. När slutsignalen ljöd jublade Kvarnbyspelarna åt en vunnen poäng som kan bli guldvärd i streckstriden.


-Vi fick lägga mycket energi på att försvara oss under den andra halvleken så när omställningslägena gavs till oss orkade vi inte riktigt störa Hittarp tillräckligt mycket, säger Uffe Jansson och avslutar med:


-En riktig kämpainsats av hela laget där kollektivet ska ha beröm för en otroligt stark prestation och för att vi lyckas plocka med oss en poäng hem. Vi gjorde det bra redan mot IFK Malmö senast men lyckades inte hålla tätt då vilket vi lyckades med nu. Det får vi absolut vara nöjda med.


Laguppställning Kvarnby IK:
 Martin Hultman- Francis Mensah(70), Max Sääf(80), Alexander Friberg, Simon Thoresson- Emil Grimbe, Ludvig Johansson- Edrisa Jallow(67), Oskar Zubac, Sebastian Lundin- John Ekeh.

 

Ersättare: Tobias Elofsson, Alexander Friis, Hanse Kelly Naounou, Axel Olin(80), Philip Tran(70), Samir Zadran(67).

 

Division 2 Västra Götaland

Hittarps IK – Kvarnby IK 0-0 (0-0)

Målskyttar KIK: -

Lördag 29 september 12:00

Laröds IP

 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 23/10 13:00
2 - 4  
Lör 16/10 14:00
2 - 1  
Lör 9/10 14:00
2 - 0  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER