VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Kvarnby IK
0 - 2
FC Rosengård
Kvarnby IK0 - 2FC Rosengård

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 05 juni, 18:45
Plats:Bäckagårds IP Plan A
Samling:17:15, Omklädningsrum 4
Kvarnby IK - FC Rosengård 0 - 2: Uttåg i semifinalen av MM
2024-06-07 10:02
Från tidigare match

Det blev förlust i semifinalen av Malmömästerskapet efter att Ettanlaget FC Rosengård vunnit matchen med 2-0.

Det väntade tufft motstånd i semifinalen av MM för herrlaget när Ettanlaget FC Rosengård kom på besök till Bäckagårds IP under onsdagkvällen. Nykomlingen i Ettan södra har inlett säsongen bra och låg inför denna match på en femteplats i tabellen.

 

Trots tre divisioners skillnad stod Kvarnby IK upp väldigt bra under första halvlek och kunde ofta spela sig förbi motståndarnas press och ta sig in på Rosengårds planhalva med kontroll. Väl där var det främst på kanterna som ytorna fanns och trots flera bra inlägg ledde det sällan till bra avslut. Istället var det gästerna som skulle ta ledningen i första halvlek efter ett fint anfall där forwarden avslutade distinkt i bortre delen av målet.

 

- Vi gör en bra första halvlek, framförallt mellan straffområdena där vi står upp väldigt bra mot ett tufft motstånd. Vi kommer även till några målchanser där bland annat Amirs skott går tätt utanför stolpen. Det märks dock att det finns bra kvalitet hos motståndarna i de avgörande lägena, sa tränare Ludvig Nilsson efter första halvlek. 

 

I andra halvlek stod hemmalaget fortsatt upp bra, även om Rosengård hade ett större bollinnehav än i första. 2-0-målet kom också en bit in i halvleken där det efter detta genomfördes ett flertal byten i båda lagen där matchen tappade lite intensitet. Matchen slutade 2-0 till FC Rosengård och Kvarnby IK åkte ut i semifinalen av Malmömästerskapet. 

 

- En match där jag tycker att flera spelare visar framfötterna. Vi har några spelare som inte fått spela så mycket som kliver in och gör det väldigt bra samt att två U19-spelare fick hoppa in och testa på tuffast möjliga motstånd där de löser detta med bravur, avslutar Ludvig Nilsson. 

 

Malmömästerskapet Semifinal

Kvarnby IK - FC Rosengård 0-2 (0-1)

Målskyttar KIK: - 

Varningar KIK: -

Bäckagårds IP

 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 14/6 18:45
5 - 1  
Lör 8/6 13:00
1 - 0  
Ons 5/6 18:45
0 - 2  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER