VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Kvarnby IK
3 - 2
Lindeborgs FF
Kvarnby IK3 - 2Lindeborgs FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 26 mars, 18:45
Plats:Plan A
Samling:17:30, Omklädningsrum 4
Kvarnby IK - Lindeborgs FF 3 - 2: Vidare till semifinal i MM
2024-03-28 09:48
Bild från tidigare match

Kvarnby IK ställdes mot Division 5-laget Lindeborgs FF i kvartsfinalen av Malmömästerskapet under tisdagen, där herrarna tog sig vidare efter en vinst med 3-2.

Efter att ha kommit på en andraplats i gruppspelet väntade en kvartsfinal mot Lindeborgs FF, som egentligen skulle spelas på bortaplan, men som av olika anledningar till slut spelades på Bäckagårds IP. 

 

Det var en dominant inledning av Kvarnby IK som tidigt tog kommandot i matchen och hade långa anfall där bollen snabbt vanns tillbaka vid bolltapp, vilket gjorde det väldigt jobbigt för motståndarna. Dominansen skulle även leda till utdelning i form av mål då Adam Al-Habet gjorde både 1- och 2-0 efter fina inlägg av William Freij. Innan halvtid skulle dock Lindeborgs FF få in ett reduceringsmål då tidigare Kvarnbyspelaren Tonny Tindberg nickade in ett mål precis före halvtid. 

 

Tränare Ludvig Nilsson var nöjd med stora delar av första halvlek där han menar att laget gör många saker bra, både i försvar- och anfallsspelet. Bortsett från sista 10 minuterna gör vi en av våra bättre insatser på länge.

 

I andra halvlek jämnas spelet ut något även fast Kvarnby fortsatt har bra kontroll på matchen. Kapten Rasmus Nilsson skulle en bit in i halvleken utöka ledningen efter att fint ha placerat in bollen i målvaktens bortre hörn. Trots detta skulle det bli nerv i avslutningen efter att Lindeborg hittat ännu en reducering. De kom dock aldrig närmre än 3-2 och Kvarnby IK är vidare till semifinal i årets Malmömästerskap.

 

- Vi gör en hel del bra kollektiva aktioner i matchen där jag tycker att det aldrig en skulle behövt vara spännande i denna match. Vi bjuder återigen motståndarna på deras mål samtidigt som vi med en bättre effektivitet kunde gjort något mål till. Vi tar med oss prestationen från framförallt inledningen och blickar framåt mot nästa match som spelas redan på fredag, säger tränare Ludvig Nilsson efter matchen. 

 

Malmömästerskapen

Kvarnby IK - Lindeborgs FF 3-2 (2-1)

Målskyttar KIK: - Adam Al-Habet x2, Rasmus Nilsson

Varningar KIK: - 

Bäckagårds IP


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 13/4 13:00
1 - 1  
Lör 6/4 13:00
1 - 3  
Ons 3/4 19:00
1 - 2  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER