VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Kvarnby IK
0 - 4
FC Trelleborg
Kvarnby IK0 - 4FC Trelleborg

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 29 mars, 13:00
Plats:Bäckagårds IP Plan A
Samling:11:30
Kvarnby IK - FC Trelleborg 0 - 4: Förlust i sista träningsmatchen innan seriestarten
2024-04-02 10:51

Det blev förlust mot Division 3-laget FC Trelleborg med 0-4 i sista träningsmatchen inför seriepremiären.

Det blev en tuff eftermiddag på Bäckagårds IP för herrlaget när division 3-laget FC Trelleborg gästade under fredagen. Under första halvlek var det stor fördel i bollinnehav för gästerna som enkelt kunde spela runt bollen utan att egentligen sättas under någon större press. Bollinnehavet skulle även förvaltas till mål där FC Trelleborg, under en 20-minutersperiod i första halvlek gjorde 3 mål, där 0-3 även var resultatet i halvtid. 

 

I andra halvlek jämnades spelet ut där Kvarnby IK var betydligt aggressivare i sitt försvarsspel och gjorde det svårare för gästerna samtidigt som bollinnehavet jämnades ut. Det fanns möjligheter för båda lag i andra halvlek, men halvlekens enda mål skulle tillskrivas FC Trelleborg efter att Kvarnbyspelarna tappat markering vid en frispark där motståndaren enkelt kunde nicka in bollen. 0-4 i i sista träningsmatchen inför serien, där det dock spelas en DM-match mot Klippans Förenade FF imorgon, vilket är första omgången i slutspelet. 

 

- Vi kommer inte alls upp i nivå under första halvlek och motståndarna får extremt stora ytor att spela på, vilket de också utnyttjar på ett bra sätt. Vi tar dock med oss andra halvlek där jag tycker vi kommer ut som ett helt annat lag och börjar sätta press på motståndarna och även vinner en hel del bollar genom detta. Nu väntar en DM-match där jag hoppas vi höjer oss innan det är premiär kommande helg, säger tränare Ludvig Nilsson efter matchen. 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 13/4 13:00
1 - 1  
Lör 6/4 13:00
1 - 3  
Ons 3/4 19:00
1 - 2  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER