VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Limhamn FC (6)
3 - 3
Kvarnby IK (4)
Limhamn FC (6)3 - 3Kvarnby IK (4)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 09 mars, 14:30
Plats:Limhamns IP, plan 1, konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130209004
Samling:13:15
Limhamn FC - Kvarnby IK 3 - 3: Bottennapp i DM-gruppspelet
2024-03-11 15:22
Bild från tidigare match

Herrlaget stod för en svag prestation under lördagen och fick endast med sig 1 poäng från matchen mot Division 6-laget Limhamn FC.

Kvarnby IK spelade under lördagen den andra matchen i gruppspelet mot Division 6-laget Limhamn FC, ett lag som stod på 1 poäng i gruppen efter att ha inlett med ett oavgjort resultat mot Klågerups GIF. Vad som på förhand förväntades bli en planenlig seger slutade med att gästande Kvarnby IK fick slita hårt för att få med sig en poäng från Limhamns IP. 

 

Under första halvlek hade Kvarnby IK relativt bra kontroll på spelet där Limhamn hade en del kontringar som ledde till målchanser, där Charlie Kurtsson i kvarnbymålet såg till att hålla nollan intakt. Det var istället Kvarnby IK som skulle stå för målen i första halvlek där Rasmus Nilsson placerade in en straff och Staffan Gelens slog in 2-0-målet i öppet mål. 

 

- Trots ledning är vi inte helt nöjda med första halvlek där vi bjuder in till för enkla kontringar samtidigt som vi inte har det tempot vi önskar i genombrottsspelet. När vi kliver ut till andra halvlek var vi överens om att vi skulle höja nivån, säger tränare Ludvig Nilsson. 

 

Trots de avslutande orden var det Limhamn FC som var det hetaste laget i inledningen av andra halvlek. Med kvarten spelad hade de både hunnit med att kvittera samt sätta ledningsmålet till 3-2, där Kvarnby IK-spelarna var alldeles för svaga i speluppbyggnaden samt försvarsspelet. Innan matchen var slut skulle Erik Odén, som årsdebuterade för dagen, sätta dit kvitteringsmålet till 3-3, som även blev slutresultatet.

 

- Vi gör en extremt svag match i egentligen samtliga delar av spelet, där vi får hoppas att detta blir en rejäl väckarklocka för oss som lag. Det är tur att vi har match redan imorgon, tisdag, mot Staffanstorp United FC, där vi har en möjlighet att ge oss själva revansch direkt, säger Ludvig Nilsson efter helgens match. 

 

Gruppspel DM, match 2

Limhamn FC - Kvarnby IK 3-3 (0-2)

Målskyttar KIK: - Rasmus Nilsson, Staffan Gelens, Erik Odén

Varningar KIK: - Rasmus Nilsson

Limhamns IP


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 13/4 13:00
1 - 1  
Lör 6/4 13:00
1 - 3  
Ons 3/4 19:00
1 - 2  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER