VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Limhamns FF
1 - 4
Kvarnby IK
Limhamns FF1 - 4Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 20 juni, 19:00
Plats:Limhamns IP, plan 1, konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130143075
Samling:17:30
Limhamns FF - Kvarnby IK 1 - 4: Tredje raka segern
2024-06-25 12:07

Trots en man mer på plan hamnade laget i underläge mot Limhamns FF innan vändningen kom i andra halvlek där matchen slutade med en 4-1-vinst.

Kvarnby IK kom med gott självförtroende då laget vunnit 2 matcher i rad inför vårsäsongens sista match mot Limhamns FF. Limhamn låg inför matchen på en 10:e plats vilket innebar att laget var i stort behov av poäng för att nå säker mark. Lagen möttes redan i omgång 2 där det var hemmaplan för Kvarnby i en match som slutade 1-1 och förväntningarna inför var att det skulle bli en jämn match även denna gång. 

 

Matchen skulle redan i den 15 matchminuten förändras då hemmalagets målvakt plockade upp en boll utanför straffområdet, vilket gav målvakten ett rött kort. Det var dock inte Kvarnby som var farligast efter utvisningen, utan Limhamn skulle ta ledningen redan 3 minuter senare efter en snabb kontring. Resterande del av första halvlek var väldigt svag av laget och det var i ärlighetens namn närmre 2 och 3-0 till Limhamn än en kvittering. Kevin Alin i målet stod för flera fina parader för att hålla liv i matchen. 

 

- Det är troligtvis vår sämsta halvlek för året där vi tappar spelet helt efter deras utvisning. Vi får tacka Kevin Alin för att vi fortfarande är kvar i matchen efter första halvlek, säger tränare Ludvig Nilsson om första halvlek av matchen. 

 

Andra halvlek skulle bli helt annorlunda där Kvarnby byter in Erik Odén och Staffan Gelens i matchen. Duon låg bakom vändningen till 4-1 där Erik gjorde ett hattrick medan Staffan sköt in en boll bakom målvakten från nästan halva plan. Matchen slutade 4-1 och Kvarnby går på uppehåll med en fin fjärdeplacering. 

 

- Vi får bra effekt på vårt gemensamma prat i halvtid samtidigt som vi får in energi med bytena vi gör. Erik som endast spelat 15 minuter tidigare kommer in och visar sin kvalitet framför mål och Staffan kommer in och styr spelet från mittfältet. Samtidigt måste jag ge övriga spelare beröm som verkligen lyfter sig i andra halvlek, vilket inte alltid är det lättaste efter en så dålig första halvlek. Nu får spelarna ett välförtjänt uppehåll efter tre raka segrar, avslutar Ludvig Nilsson. 

 

Division 4 Herr Sydvästra Skåne

Limhamns FF - Kvarnby IK 1-4 (1-0)

Målskyttar KIK: Erik Odén (3) & Staffan Gelens

Varningar KIK: Marcus Strand & Amir Naffah

Limhamns IP


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Tor 20/6 19:00
1 - 4  
Fre 14/6 18:45
5 - 1  
Lör 8/6 13:00
1 - 0  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER