VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

BK Höllviken
0 - 0
Kvarnby IK
BK Höllviken0 - 0Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 21 april, 13:00
Plats:Höllvikens IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130143016
Samling:11:30, Höllviken IP
Aktivitetsinfo: Kom ordentligt förberedda!
BK Höllviken - Kvarnby IK 0 - 0: Mållöst i jämn match
2024-04-22 14:19
Foto: Maria Karlsson Thörnqvist (från tidigare match)

Säsongens första gräsmatch slutade mållöst trots en del bra chanser för båda lagen.

Med 4 poäng på de två inledande matcherna har det varit en godkänd inledning från herrarnas sida. Motståndet för dagen, BK Höllviken, har inlett med två oavgjorda matcher, där de bland annat knep en poäng av topptippade NK Croatia i förra omgången. Det kändes på förhand som det skulle bli en jämn match med mycket kamp, framförallt eftersom det var en relativt hög och ojämn gräsmatta på Höllvikens IP. 

 

Matchen inleddes jämnt och precis som väntat var det inget skönlir första minuterna. Successivt tog BK Höllviken över halvleken och kunde med hjälp av medvinden trycka ner Kvarnby i planen och skapade även några bra chanser. För Kvarnbys del skapades det inga särskilda målchanser utan den sista passningen eller skottet blockerades av motståndarna. 0-0 var alltjämt ställningen i halvtid. 

 

Under andra halvlek kunde Kvarnby ha lite längre anfall och kom även till fler chanser, samtidigt som hemmalaget var vassa i sitt kontringsspel där Kevin Alin i målet stod för några fina räddningar och där Jonathan Frantzén blockade ett skott från att gå in i mål. Sista 20 minuterna trycktes Höllviken ner runt sitt eget straffområde och känslan var att ledningsmålet skulle komma för Kvarnby IK. Trots några bra chanser i matchens slutskede var det mållöst när domaren satte pipan i munnen för slutsignalen. Delad pott och tränare Ludvig Nilsson sa följande efter matchen: 

 

- Jag tycker att vi gör en helt okej prestation sett till att det är årets första match på gräs där mattan var väldigt långsam. Vi får inte till det i speluppbyggnaden i första halvlek och tvingas till ett längre passningsspel där vi inte har någon framgång. I andra halvlek tar vi över och spelar upp oss rejält, vilket jag tycker vi ska ta med oss framåt. Spontant kändes det som 2 förlorade poäng efter matchen, men med lite distans var det ganska rättvist med delad pott. 

 

Nästa match spelas på söndag 13:00 när KSF Kosova kommer till Bäckagårds IP. 

 

Division 4 Herr Sydvästra Skåne

BK Höllviken - Kvarnby IK 0-0 (0-0)

Målskyttar KIK: -

Varningar KIK: Peter Naumovski, William Freij

Höllvikens IP


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 24/5 18:45
0 - 2  
Sön 19/5 13:00
2 - 2  
Tis 14/5 19:00
2 - 0  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER