VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Staffanstorp United
4 - 1
Kvarnby IK
Staffanstorp United4 - 1Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 12 mars, 19:00
Plats:Staffansvallen
Samling:17:45, Staffansvallen
Staffanstorp United FC - Kvarnby IK 4 - 1: Svag inledning bäddade för förlust
2024-03-13 11:27
Bild från tidigare match

Under tisdagskvällen åkte herrlaget till Staffanstorp för att möta Staffanstorp United FC i en träningsmatch, en match som slutade 4-1 till hemmalaget. 

Under en period på försäsongen där det spelas DM-matcher på helgerna valde Kvarnby IK att spela en träningsmatch mot Staffanstorp United, ett lag som spelar i Division 4 östra under 2024 och därmed inte är en seriekonkurrent till Kvarnby IK. Staffanstorp har bland annat vunnit över ett par Division 3-lag under försäsongen där tränare Ludvig Nilsson menar att laget var väl medvetna om att det skulle bli en tuff match:

 

- Vi visste att det skulle bli match mot ett bra motstånd där jag ändå tycker att vi ger dem alldeles för mycket gratis. I inledningen av matchen är det Staffanstorp som driver upp tempot och vi hänger inte riktigt med. När halvtimmen är spelad står det 3-0 till hemmalaget, vilket faktiskt inte var helt orättvist. Sista kvarten spelar vi upp oss något och resultatet står sig in till paus.

 

I andra halvlek jämnas spelet ut och det är målchanser åt båda håll, vilka resulterar i vars ett mål och slutresultatet skrivs till 4-1 i Staffanstorps favör.

 

- Nu har vi spelat 2 matcher i rad där vi bjudit motståndare på mål, vilket är något vi måste få bort till seriepremiären. Staffanstorp var det bättre laget och förtjänade att vinna, men jag tycker det är bra av våra spelare att höja sig i andra halvlek där jag tycker vi gör en godkänd prestation, säger Ludvig Nilsson efter matchen. 

 

Träningsmatch

Staffanstorp United FC - Kvarnby IK 4-1 (3-0)

Målskyttar KIK: - David Thörnqvist

Varningar KIK: - 

Staffansvallen


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 13/4 13:00
1 - 1  
Lör 6/4 13:00
1 - 3  
Ons 3/4 19:00
1 - 2  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER