VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Vellinge IF
0 - 3
Kvarnby IK
Vellinge IF0 - 3Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 22 mars, 18:30
Plats:Vellinge Östra
Samling:17:15, Vellinge IP
Vellinge IF - Kvarnby IK 0 - 3: Bra prestation av ungt lag
2024-03-25 13:15
Bild från tidigare match

Under fredagskvällen tog sig herrlaget till Vellinge för att möte Vellinge IF i en träningsmatch som slutade med 3-0-seger för Kvarnby IK. 

Med ett schema kommande två veckor där matcherna duggar tätt var det ett Kvarnby IK med 5 spelare från vårt U19-lag som ställdes mot Division 5-laget Vellinge IF, där samtliga som var med i truppen fick gott om speltid i matchen. 

 

Matchen var jämn inledningsvis, både sett till chanser och bollinnehav, där spelet böljade ganska mycket fram och tillbaka. Vellinge IF pressade ofta väldigt högt, där Kvarnbyspelarna många gånger löste det väldigt bra med ett kortpassningsspel, även om Vellinge fick utdelning några gånger. Ju längre halvleken gick desto mer svängde matchbilden över till Kvarnby IK, som skapade fler farliga målchanser än hemmalaget. Det skulle också leda till utdelning när Simon Ekström hittade fram till Kenan Ahmic, som gjorde sin försa match i herrlaget, där han fint placerade in bollen i målet. 

 

I andra halvlek var Kvarnby IK fortsatt det bättre laget sett till antal målchanser och det skulle inte dröja länge innan Adam Al-Habet skulle fördubbla ledningen till 2-0. Dryga kvarten senare hittade Adam nätmaskerna igen efter att ha vänt upp i straffområdet och med en hård bredsida satt bollen otagbart intill målets högra stolpe. Trots en del halvchanser för Vellinge IF höll Kvarnby nollan intakt där Melvin från U19 stod för en hel del bra ingripanden i målet. 

 

- Jag tycker att vi gör en ganska bra match där vi skapar en hel del målchanser och även gör tre mål framåt. Att ha med 5 spelare från vårt U19, där samtliga gör bra insatser, visar på vilken tillväxt vi har underifrån i föreningen. Nu väntar en intensiv period med MM, DM och en träningsmatch innan det är seriepremiär den 6 april. Förhoppningsvis kan vi slipa till de sista detaljerna så vi är helt redo till den matchen, säger tränare Ludvig Nilsson efter matchen. 

 

Träningsmatch

Vellinge IF - Kvarnby IK 0-3 (0-1)

Målskyttar KIK: - Adam Al-Habet x2, Kenan Ahmic

Varningar KIK: - Victor Rajic 

Vellinge IP


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 13/4 13:00
1 - 1  
Lör 6/4 13:00
1 - 3  
Ons 3/4 19:00
1 - 2  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER