VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Kvarnby IK
1 - 1
FC Möllan
Kvarnby IK1 - 1FC Möllan

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 20 januari, 14:00
Plats:Bäckagårds IP
Samling:12:30
Kvarnby IK - FC Möllan 1 - 1: Oavgjort i årets första match
2024-01-22 10:14
Bild från match i höstas.

Årets första match slutade med delad pott när nyblivna Division 5-laget FC Möllan gästade Bäckagårds IP under lördagen för att inleda gruppspelet i Malmömästerskapet.

Det var svårspelade förhållande under årets första match då den stora mängden snö som tidigare fallit hade töat bort vilket medförde en del större vattenpölar på planen. Trots detta var det under stora delar en relativt välspelad match där det syntes att båda lagen hade ett bra självförtroende från att ha avancerat upp i seriesystemet. Utöver FC Möllan kommer Kvarnby IK under gruppspelet ställas mot förra årets seriekonkurrenter Saba Palestina KIF och Husie IF samt Division 6-laget Oxie SK. 

 

- För att vara första matchen för året tycker jag att det var en godkänd insats från vår del. Vi kom ut till matchen med 5 nya spelare, där det är naturligt att spelarna inte har den kemin som man kan förvänta sig av att samspelt lag. Under första halvlek tycker jag att vi hade bra kontroll på matchen i både anfall och försvar, där vi med lite mer fokus i avslutslägena hade gått till halvtidsvila med en ledning. Inför andra halvlek genomförde vi en del planerade byten och tycker att vi inledde på ett bra sätt. Ju längre matchen gick ju tydligare blev det att det var årets första match då båda lagen blev väldigt långa och bollen bytte ägare betydligt oftare än vad jag hade önskat. Det var vi som tog ledningen med ungefär 20 minuter kvar, genom ett fint anfall där Fredrik Palm hittade Amir Naffah med ett fint inlägg där Amir enkelt kunde placera in bollen i målet. Tyvärr för vår del varade inte ledningen så länge då FC Möllan kvitterade drygt 10 minuter senare efter en hörna där bollen damp ner framför deras spelare som enkelt kunde placera in kvitteringsmålet och slutresultatet 1-1, säger tränare Ludvig Nilsson om matchen.

 

Trots att det endast blev 1-1 för Kvarnby IK i inledningen av Malmömästerskapet ser Ludvig positivt på många delar i matchen.

 

- Så klart är vi inte nöjda med resultatet, men jag tycker att vi på individnivå hade en hel del bra prestationer. Nu gäller det att vi fortsätter jobba på spelidén så att vi blir mer synkade som lag, vilket jag är säker på att vi kommer bli efterhand när vi spelat fler matcher, avslutar Ludvig Nilsson. 

 

Nästa match i Malmömästerskapet spelas lördagen den 3/2 borta mot Saba Palestina KIF. 

 

Malmömästerskapet gruppspel

Kvarnby IK - FC Möllan 1-1 (0-0) 

Målskyttar KIK: Amir Naffah

Varningar KIK: -

Bäckagårds IP

 

 

 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 13/4 13:00
1 - 1  
Lör 6/4 13:00
1 - 3  
Ons 3/4 19:00
1 - 2  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER