VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

FC Bellevue
4 - 1
Kvarnby IK
FC Bellevue4 - 1Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 februari, 13:00
Plats:Mellanhedens IP
Samling:11:30, Mellanhedens IP
Aktivitetsinfo: Träningsmatch
FC Bellevue - Kvarnby IK 4-1
2023-02-21 16:17
Foto: Anna Käck

En något sargad Sportlovstrupp föll borta mot division 4-laget FC Bellevue under lördagen. KIK stod trots allt för en i många delar godkänd insats men förlorade tillslut med 4-1.

Efter segern förra veckan med 1-0 i Malmömästerskapet hemma mot Lindeborgs FF var det denna helgen dags för träningsmatch insprängd mitt i MM-upplösningen och inför kommande helgs avslutande gruppspelsmatch mot FC Möllan. Fjolårets topplag i division 4, FC Bellevue, stod för motståndet och tog emot Kvarnby IK på Mellanhedens IP klockan 13:00 under lördagen.

 

Kvarnby IK som hade en något sargad trupp pga. både skidsemestrar och ett par skavanker i laget fick plocka upp en handfull U19-spelare för att bredda och spetsa matchtruppen. Trots ett visst manfall på spelare stod KIK upp väldigt väl och gjorde i många delar en bra match.

 

-Framförallt sticker anfallsspelet ut positivt och med förutsättningarna vi hade inför match är vi nöjda med flera delar utav matchen, säger Ludvig Nilsson tränare Kvarnby IK och fortsätter:

 

-Trots att det är många nya relationer på planen tycker jag att spelarna gör det bra och står upp väldigt bra mellan båda straffområdena. Dock är det, som nästan alltid, i straffområdena matcherna avgörs och här var Bellevue betydligt hetare än oss denna gången.

 

Slutresultatet skrevs till 4-1 med favör för hemmalaget. På fredag vänder KIK blickarna igen mot MM och gruppfinalen mot FC Möllan. Seger krävs för gruppseger medan oavgjort räcker för avancemang.

 

Träningsmatch

FC Bellevue (4) - Kvarnby IK (5) 4-1

Målskyttar KIK: Alexander Käck

Mellanhedens IP

Lördag 18 februari 13:00


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Tis 26/3 18:45
3 - 2  
Fre 22/3 18:30
0 - 3  
Lör 16/3 14:00
2 - 1  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER