SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

AIF Barrikaden
2 - 2
Kvarnby IK
AIF Barrikaden2 - 2Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 11 augusti, 19:00
Plats:Gullviksborgs IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130155047
AIF Barrikaden - Kvarnby IK 2-2
2021-08-12 16:05

Kvarnby IK kunde inte följa upp höstens premiärseger mot Saba Palestina med tre nya poäng utan fick istället nöja sig med att dela på poängen med AIF Barrikaden. Slutresultatet skrevs till 2-2.

Om det var söndagens segermatch hemma mot Saba Palestina KIF som satt kvar i ben och huvud hos Kvarnby IK eller om det var AIF Barrikadens hunger efter att äntligen få kicka igång höstsäsongen låter vi vara osagt men utan tvekan var det hemmalaget som inledde onsdagens match bäst och hungrigast. Hemmalaget klev in i duellerna mer konkret och vann de flesta 50-50 dueller.

 

Trots övertag för hemmalaget i den händelserika första halveken stod det 2-2 på resultattavlan när matchens första 45 minuter var spelade. KIK ryckte upp sig under den andra halvleken och jämnade ut spelet ordentligt men trots det blev det inga fler mål i matchen åt något håll. Första halvleks fyra mål blev matchens enda även om bägge lagen skapade lägen för att avgöra tillställningen med fler mål framåt.

 

-Vi kom inte alls upp i den nivå vi vill vara på och är inte heller nära den nivå vi hade i söndags hemma mot Saba Palestina. Barrikaden vinner många fler närkamper än oss och då blir det svårt att vinna fotbollsmacher, säger Uffe Jansson huvudtränare Kvarnby IK och avslutar:

 

-I slutändan var det nog rättvist med slutresultatet 2-2 även om vi givetvis ville ha mer men där båda lagen hade bra lägen att avgöra matchen under framförallt matchens sista 15 minuter.  

 

Division 5 Sydvästra
AIF Barrikaden - Kvarnby IK 2-2 (2-2)
Målskyttar KIK:
Pontus Andersson, Edijon Maliqi
Varningar KIK: Oliver Sundqvist
Gullviksborgs IP
Onsdag 11 augusti 19:00


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 23/10 13:00
2 - 4  
Lör 16/10 14:00
2 - 1  
Lör 9/10 14:00
2 - 0  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER