SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Vellinge FF
2 - 0
Kvarnby IK
Vellinge FF2 - 0Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 30 augusti, 13:00
Plats:Vellinge IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130142100
Samling:11:45
Vellinge FF - Kvarnby IK 2-0
2020-09-01 09:28
Foto: George Nielsen

Kvarnby IK åkte på en ny svidande förlust i den sjätte omgången borta mot Vellinge FF. 

Två raka förluster hade Kvarnby IK med sig i bagaget mot topplagen IFK Klagshamn och Ariana FC. Trots det var det gott mod i KIK och en stark förhoppning om att studsa tillbaka till den fina inledning laget hade under seriens tre första omgångar och besegra Vellinge.

 

Matchinledningen och hela den första halvleken var väldigt jämn. Kvarnby IK hade det större bollinnehavet men hemmalaget var kompakta defensivt och när KIK väl vaskade fram sina chanser brändes lägena.

 

-Fem klara målchanser med Omars stolpskott som närmast kunde jag räkna till i den första halvleken, berättar Richard Ohlqvist huvudtränare Kvarnby IK.

 

Vellinge FF var hela tiden farliga i sina omställningar och det var också via en sådan med en långboll upp som resulterade i hemmalagets ledningsmål i den första halvleken.  Trots underläget var KIK övertygade om att vända matchen inför den andra halvleken. En tidig kalldusch och 2-0 efter en frispark innebar dock en lång uppförsbacke för Kvarnby.

 

Efter 2-0 målet pressade KIK på konstant för att få till en reducering men målen uteblev. Samtidigt öppnade Kvarnbys offensiv upp för omställningar åt hemmalaget men inte heller där skulle det bli fler mål denna eftermiddag. KIK skapade målchanser men hela tiden fanns det en motståndare i vägen som förhindrade bortalaget från att göra mål och sätta ytterligare press på Vellinge.

 

-Den stora, men viktiga skillnaden i matchen, var att Vellinge gjorde mål på sina chanser vilket vi inte gjorde trots fler skapade målchanser. Vi behöver öka passningstempot så att bollinnehavet oftare är på motståndarnas planhalva så att vi kan komma in i motståndarnas straffområde, säger Richard Ohlqvist och fortsätter:

 

-Nu får vi slicka såren och vara väl förberedda till nästa vecks match mot FC Trelleborg. 


Division 4 Sydvästra

Vellinge FF - Kvarnby IK 2-0 (1-0)

Målskyttar KIK: - 

Vellinge IP

Söndag 30 augusti 13:00


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 23/10 13:00
2 - 4  
Lör 16/10 14:00
2 - 1  
Lör 9/10 14:00
2 - 0  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER