SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

BK Höllviken
1 - 1
Kvarnby IK
BK Höllviken1 - 1Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 15 februari, 13:00
Plats:Höllvikens IP
BK Höllviken - Kvarnby IK 1-1
2020-02-15 17:44

Kvarnby IK är fortfarande obesegrade efter att seriespelet tog slut i höstas. Under lördagen blev det oavgjort, 1-1, mot seriekonkurrenten BK Höllviken. 

Förra veckans hemmaseger mot IFK Trelleborg, 4-2, följdes upp med ett kryss borta mot BK Höllviken under lördagen efter att KIK fått en flygande start på matchen när man tog ledningen genom Omar redan i den tredje matchminuten.

 

Trots det tidiga ledningsmålet för Kvarnby blev matchen en jämn historia. Båda lagen skapade flera målchanser som kunde resulterat i mål och stundtals var det en välspelad match där båda lagen ville bygga upp sitt anfallsspel via stort bollinnehav med små risker.

 

Under den andra halvlekens slutskede lyckades så Höllviken kvittera Kvarnbys ledning efter straff. Kvitteringen i sig var ganska rättvis efter att Höllviken skapat ett par vassa lägen men straffsituationen som uppkom och orsaken till den var onödig från Kvarnbys sida.

 

-Vårt insläppta mål blev lite av en bjudning då ett felpass nära eget straffområde var orsaken till straffen, säger Richard Ohlqvist huvudtränare Kvarnby IK och fortsätter:

 

-Det är dock riktigt bra att vi fortsätter att vägra att förlora även om det finns saker både offensivt och defensivt fortfarande att förbättra. Offensivt så måste vi minimera antalet felpass på egen planhalva. Motståndarna ska skapa sina egna målchanser och inte få dom av oss. Defensivt ska vi förbättra pressen och ligga lite närmre motståndarna samt att hålla ihop lagdelarna lite bättre.

 

Träningsmatch

BK Höllviken – Kvarnby IK 1-1 (0-1)
Målskyttar KIK: Omar

Höllvikens IP

Lördag 15 februari 13:00


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 23/10 13:00
2 - 4  
Lör 16/10 14:00
2 - 1  
Lör 9/10 14:00
2 - 0  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER