SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Borstahusens BK
3 - 0
Kvarnby IK
Borstahusens BK3 - 0Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 28 mars, 13:00
Plats:Ulkavallen
Samling:12:00
Aktivitetsinfo: Ombyte i idrottshallen som ligger granne med konstgräsplanen och Engelska Skolan.
Borstahusens BK - Kvarnby IK 3-0
2020-03-29 15:48

En mycket bra första halvlek och en betydligt sämre andra halvlek kan summera bortaförlusten mot Borstahusen under lördagen. 

Våren visade sig från sin bästa sida och förutsättningarna för fotboll var perfekta när Kvarnby IK klev ut på Ulkavallen, med solsken och fin konstgräsplan. Kvarnby IK startade matchen på ett bra sätt med hög press på motståndarnas planhalva vilket gav KIK initiativet i matchen. Borstahusen kom inte igång med sitt spel och en hel del felpass resulterade i ett stort bollinnehav för Kvarnby IK. Flera gånger om var KIK i och runt omkring motståndarnas straffområde och ett ledningsmål hängde i luften.


-Vi spelade en fin fotboll med många bra kombinationer. Dock var det alltid någon spelare i vägen när bollen skulle i nät, säger Richard Ohlqvist huvudtränare Kvarnby IK.


Trots spelövertaget och speldominansen kom aldrig något ledningsmål för Kvarnby. Den första halvleken var dock mycket bra från KIK:s sida och Richard Ohlqvist beskrev själv den inledande halvtimmen som årets bästa.


I halvtid valde Richard Ohlqvist att göra en del förändringar och byten i laget. När den andra halvleken startade var det Borstahusen som kom ut som ett helt nytt lag. Hemmalaget rivstartade halvleken och gjorde mål efter en minut på en frispark som gick rakt i mål. Matchbilden från matchens första 45 svängde helt och Borstahusen tog över initiativet med flera fina anfall. KIK blev nu istället laget som pressades tillbaka och kunde inte hitta tillbaka till rytmen från den första halvleken.


-När Borstahusen i mitten på den andra halvleken gjorde 2-0, återigen på en frispark direkt i mål, tappade vi organisationen helt och den höga pressen försvann. Vi höll inte ihop laget utan bjöd på stora ytor som motståndarna utnyttjade, säger Richard Ohlqvist.


Innan matchen var slut lyckades Borstahusen göra sitt tredje mål för dagen, återigen på en fast situation. Denna gång var det en hörna där KIK tappade markering med nick i mål som följd.


-Matchen kan summeras med att lagen hade varsin halvlek men med den stora skillnaden att Borstahusen gjorde tre mål och vi noll. Alltså tillslut en odiskutabel och rättvist förlust för vår del, säger Richard Ohlqvist. 


Träningsmatch

Borstahusens BK – Kvarnby IK 3-0 (0-0)

Målskyttar KIK: -

Ulkavallen

Lördag 28 mars 13:00


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 23/10 13:00
2 - 4  
Lör 16/10 14:00
2 - 1  
Lör 9/10 14:00
2 - 0  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER