SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Torns IF
5 - 1
Kvarnby IK
Torns IF5 - 1Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 07 april, 14:30
Plats:Stångby IP
Serie:Träningsmatch
Samling:12:30, Bäckagårds IP
Torns IF - Kvarnby IK 5-1
2019-04-07 17:01
Ett enormt skade- och sjukdomsdrabbat Kvarnby föll tungt mot Division 3-laget Torns IF under söndagen.
Kvarnby saknade hela åtta spelare till söndagens genrep inför seriepremiären och tränaren Andreas Niss fick laborera friskt med spelartruppen.
- Vi har en del skador i laget och på det fick vi lite sena återbud på grund av sjukdom. Men vi fick göra det bästa av situationen, menar ”Nisse”.
Torn började klart bäst och tog ledningen efter en dryg kvart. Kvarnby hamnade ofta efter i varje situation och Torn kunde flera gånger få in bollen bakom bortalagets backlinje utan problem. Man gjorde även 2-0 kort därefter och det verkade inte riktigt som att KIK var med i matchen.
- Så var det. Vi var inte alls med från start, berättar assisterande tränare Stella Rashid.
Kvarnby jobbade sig in i matchen men istället kom 3-0 till hemmalaget. Återigen efter tveksamt försvarsspel från de blåklädda. Selma Sehr rann dock igenom på en djupledsboll och kunde reducera innan halvtidsvilan.

Andra halvlek var något mer jämn än den första. Kvarnby hade dock problem på fasta situationer och efter en tilltrasslad situation kunde Torn utöka till 4-1 på en hörna.
     Kvarnby skapade ett par bra lägen under de sista 45 minuterna men gjorde inte fler mål. Istället var hemmalaget mer effektiva och kunde också göra 5-1 innan matchen var över. Ett resultat som, trots avsaknaden av flera spelare, lämnar en hel del frågetecken inför premiären nästa helg hemma mot Lindeborg.
- Så är det. Vi gör en hel del kollektiva misstag idag och det kändes nästan som om det här var vår första match för året snarare än ett genrep. Vi får gå tillbaka till skrivbordet och göra en riktigt bra träningsvecka. Jag vet att kapaciteten finns men idag fick vi inte alls rätt på saker och ting, avslutar Niss.

Laguppställning Kvarnby:
Narges Rahmani - Miranda Kanerup Subasic, Clara Schagerström, Linnea Karlsson - Simona Karpin, Elemina Olofsson, Michelle Andersson, Ellinor Klintberg, Selma Sehr - Indira Podbicanin, Ella Malmgren

Ersättare: Nora Nielsen, Charisse Bernal Guyong

Träningsmatch
Torns IF - Kvarnby IK   5-1 (3-1)
Målskytt KIK: Selma Sehr
Söndag 7 april 14:30

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 20/11 14:00
1 - 6  
Sön 14/11 16:00
1 - 3  
Sön 31/10 15:00
8 - 2  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER