SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

AIF Barrikaden
1 - 4
Kvarnby IK
AIF Barrikaden1 - 4Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 06 oktober, 15:00
Plats:Gullviksborgs IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130342132
Samling:13:45
AIF Barrikaden - Kvarnby IK 1-4
2019-10-06 17:20
Kvarnby avslutade säsongen med en seger när Barrikaden slogs tillbaka med 4-1.
Kvarnby stod för en fin insats när man i den avslutande seriematchen tog säsongens sista seger.
     Matchen hade knappt börjat innan Kvarnby hade tagit ledningen. Efter ett inspel från kanten kunde Charisse Bernal Guyong fått till ett avslut som seglade över hemmamålvakten och 0-1 var ett faktum. Under hela första halvlek var det ett lag på banan och Kvarnby skapade mängder med fina chanser efter bra kombinationer över hela plan. 0-2 kom en bit in i halvleken när Selma Sehr kommer förbi på andra kanten och placerar bollen i mål. Även 0-3 skulle komma när Bernal Guyong gör sitt andra mål för dagen när hon håller sig framme på en målvaktsretur.
     Andra halvlek är en något mer slätstruken historia och tempot är avsevärt lägre än i den första. Kvarnby fortsätter skapa mycket framåt men effektiviteten är genomgående dålig. Desto bättre är den för hemmalaget som gör mål på matchens enda skott på mål för deras del när de reducerar till 1-3.
     Kvarnby fortsätter trycka på mot slutet och har över 20 hörnor men Barrikadens målvakt gör flera fina räddningar. Till slut skulle Kvarnby göra mål även i andra halvlek när Elemina Olofsson tar ett avslut strax utanför straffområdet som seglar in strax under ribban.
Skönt att avsluta med vinst. Det kunde ha blivit betydligt mycket mer idag men vi ville ha spelglädje och mycket rörelse idag och det tycker jag trots allt att vi får, säger Kvarnbys tränare Andreas Niss som tidigare i veckans annonserade att han inte längre kommer kunna träna laget under 2020.
- Så är det. Ett jättejobbigt beslut att ta och inte ett beslut som jag egentligen ville ta men ibland kommer livet emellan på den här nivån och jag har haft fyra fantastiska säsonger i Kvarnby, berättar ”Nisse”.

I och med segern slutar Kvarnby säsongen 2019 på en femteplats, endast en poäng bakom fyran Lindeborg och trean Gislöv.


Laguppställning Kvarnby:
Nadin Baker - Miranda Kanerup Subasic, Clara Schagerström, Emelie Gustavsson - Simona Karpin, Nora Wahlén, Elemina Olofsson, Selma Sehr, Elise Klasén - Charisse Bernal Guyong, Tilde Forsberg

Ersättare: Ellinor Klintberg, Nora Nielsen, Esther Schalin, Madeleine Lundquist, Ella Malmgren

Division 4 Sydvästra
AIF Barrikaden - Kvarnby IK   1-4 (0-3)
Målskytt KIK: Charisse Bernal Guyong 2, Selma Sehr, Elemina Olofsson
Gullviksborgs IP
Söndag 6 oktober 15:00

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 20/11 14:00
1 - 6  
Sön 14/11 16:00
1 - 3  
Sön 31/10 15:00
8 - 2  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER