SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Kvarnby IK
4 - 0
AIF Barrikaden
Kvarnby IK4 - 0AIF Barrikaden

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 15 juni, 12:00
Plats:Bäckagårds IP plan 1
Tävling:
Matchnummer: 130342061
Samling:10:30
Kvarnby IK - AIF Barrikaden 4-0
2019-06-15 15:33
Inget propagandaspel men likväl en mycket komfortabel seger för Kvarnbys del när man hemmabesegrade Barrikaden med 4-0.
Kvarnby hade inga större problem att bärga En ny seger hemma på Bäckagård. Det blev tre nya poäng i denna match som spelades som 9-manna på grund av att Barrikaden inte fick ihop fullt lag.
     Man inledde dock trögstartat och hela första halvlek präglades mer av långbollar och misstag än bra fotboll. Kvarnby hade matchen igenom väldigt mycket boll mot ett lågt stående Barrikaden men fastnade ofta i det vinröda försvaret. Och när Kvarnby väl kom till avslut var de oftast för tafatt eller så räddade den storspelade bortamålvakten.
     Alla avslut var dock inte av låg kvalitet. En dryg kvart in i matchen rann dagens ensamma anfallare Tilde Forsberg igenom och kunde placera in 1-0 nere i målvaktens högra hörn. I slutet av första halvlek kunde också Ella Malmgren, som strax innan hade bytt av Forsberg, säkert placera in 2-0 efter att ha blivit frispelad med en fin genomskärare.

Andra halvlek var något bättre från KIKs del och det blev ett mer organiserat spel. Man tröttade ut Barrikaden men en fortsatt storspelande målvakt gjorde att sofforna hölls nere. Kvarnby kunde dock göra 3-0 genom Michelle Andersson och efter det kunde Tilde Forsberg höra sitt andra mål för dagen när hon snyggt nickade in 4-0. Kvarnby hade bud på mycket mer under hela halvleken medan Kvarnbymålvakten Narges Rahmani inte fick ett enda avslut på sig under hela matchen och kunde därmed hålla sin sjätte raka (!) nolla.
- Ingen jätteprestation från vår sida idag. Vi får fila lite på effektiviteten. Men vi är inte vana vid 9-manna vilket jag tyckte syntes och det stör vår rytm lite när vi har nästan ett helt lag till på bänken. Så utifrån det perspektivet tycker jag ändå att vi gör det ok. Vi tar tre poäng och det var det viktigaste, summerar Kvarnbys tränare Andreas Niss matchen.

I och med segern går Kvarnby förbi Lindeborg och upp på en fjärdeplats i tabellen. Just Lindeborg möter man på torsdag när serien vänder igen.


Laguppställning Kvarnby:
Narges Rahmani - Miranda Kanerup Subasic, Clara Schagerström, Madeleine Lundquist - Charisse Bernal Guyong, Michelle Andersson, Elemina Olofsson, Linnea Karlsson - Tilde Forsberg

Ersättare: Ellinor Klintberg, Emelie Gustavsson, Nora Wahlén, Elise Klasén, Nora Nielsen, Ella Malmgren

Division 4 Sydvästra
Kvarnby IK - AIF Barrikaden   4-0 (2-0)
Målskytt KIK: Tilde Forsberg 2, Ella Malmgren, Michelle Andersson
Lördag 15 juni 12:00

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 20/11 14:00
1 - 6  
Sön 14/11 16:00
1 - 3  
Sön 31/10 15:00
8 - 2  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER