SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Gislövs IF
0 - 2
Kvarnby IK
Gislövs IF0 - 2Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 07 september, 13:00
Plats:Gislövs IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130342104
Samling:10:50
Gislövs IF - Kvarnby IK 0-2
2019-09-07 16:25
Med elva återbud, varav tre sent på morgonen var förutsättningarna inte optimala för Kvarnbys del inför bortamötet med Gislöv. Men efter en heroisk insats stod det blåklädda bortalaget till slut ändå som segrare.
Kvarnbys tränare Andreas Niss fick laborera friskt med det som fanns tillgängligt till matchen på Gislövs IP. Resultatet blev en något mer defensiv uppställning än normalt där till slut Selma Sehr fick bli den som för ovanlighetens skull tog steget upp på topp.
- Det ser kanske inte så roligt ut men idag blev vi tvungna att spela lite försiktigare och ligga lite lägre än normalt. Det är ett bra lag vi möter. Och spelet är väl inte på topp hela tiden heller men å andra sidan visar alla ett hjärta som är monumentalt och vi springer dubbelt så mycket som våra motståndare idag känns det som och det är där vi vinner matchen.

Första halvlek är annars en relativt jämn historia där Gislöv har mest boll men det är Kvarnby som skapar vassast chanser och kommer igenom flera gånger på snabba omställningar. Kvarnby tar också ledningen efter en hörnvariant där bollen till slut når Ella Malmgren som placerar bollen bakom hemmamålvakten. Kvarnby blir sedan tillbakatryckta sista delen av halvleken men håller ledningen i paus.
     I andra halvlek börjat Kvarnby lite trevande och det är fortsatt hemmalaget som har mycket boll, framför allt på sin högerkant. Matchbilden blir något ryckig men Kvarnby stänger alla ytor på egen planhalva med resultatet att Gislöv ofta slår en för lång boll på djupet.
     Det längsta uppehållet i halvleken uppstår när Miranda Subasic får en smäll i huvudet och blir liggandes länge med blodflöde från huvudet. Lite välbehövlig vila för Kvarnby som därefter har god kontroll på händelserna trots att man inte har mycket till bollinnehav. Däremot är man fortsatt farliga i sitt omställningsspel och med ett par minuter kvar är det också en sådan som avgör matchen. På en längre boll rinner inbytte Alexandra Weihs, som blev inkallad bara någon timme före match, igenom hemmaförsvaret och kan sedan väldigt kyligt runda målvakten innan hon lägger in 0-2-målet. Detta gör Alexandra på sin 14:e födelsedag! För Kvarnbys del var det ett sagolikt slut på en tuff dag där man något överraskande alltså besegrar Gislöv för andra gången den här säsongen.


Laguppställning Kvarnby:
Narges Rahmani - Miranda Kanerup Subasic, Clara Schagerström, Emelie Gustavsson - Simona Karpin, Madeleine Lundquist, Nora Wahlén, Elise Klasén - Ella Malmgren, Selma Sehr

Ersättare: Nadin Baker (mv), Ellinor Klintberg, Alexandra Weihs

Division 4 Sydvästra
Gislövs IF - Kvarnby IK   0-2 (0-1)
Målskytt KIK: Ella Malmgren, Alexandra Weihs
Gislövs IP
Lördag 7 september 13:00

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 20/11 14:00
1 - 6  
Sön 14/11 16:00
1 - 3  
Sön 31/10 15:00
8 - 2  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER