SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Kvarnby IK
4 - 0
Lilla Beddinge BK
Kvarnby IK4 - 0Lilla Beddinge BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 31 augusti, 12:00
Plats:Bäckagårds IP plan 1
Tävling:
Matchnummer: 130342099
Samling:10:30
Kvarnby IK - Lilla Beddinge BK 4-0
2019-08-31 14:36
Dagens målskyttar
Kvarnby tog en stensäker seger hemma på Bäckagård när Lilla Beddinge slogs tillbaka med 4-0.
Det blev andra raka i segern för Kvarnbys del när man i värmen till slut blev numret för stort för gästerna från Söderslätt. Slutsiffrorna skrevs till 4-0 men kunde varit betydligt större. Kvarnby gjorde inte någon topprestation i den första halvleken och det var en del felbeslut som präglade hela den första delen av matchen. Chanserna uteblev dock inte och Kvarnby hade både frilägen och fler farliga avslut men Johanna Hansson i bortakassen stod för flera fina räddningar.
     KIK skulle dock spräcka nollan till slut när Madeleine Lundquist höll sig framme på ett inspel och kunde styra in bollen i bortre hörnet. Därmed kunde Kvarnby gå till ledning med 1-0 i paus trots lite hackande spel.

Andra halvlek är klart bättre från Kvarnbys del. 2-0 kommer också en bit in i halvleken när comebackande Indira Podbicanin nyss bytts in och efter ett friläge placerar bollen säkert i mål.
     Kvarnby fortsätter att trycka på i anfall efter anfall och ovanan av 9-mannaspel och värmen tar till slut ut sin rätt, framför allt för bortalaget. 3-0 görs av Nora Wahlén och 4-0 gör Madeleine Lundquist när hon snyggt gör mål på en volley direkt efter en hörna. Kvarnby har chanser för att göra fler mål men de tre poängen känns trots allt kassaskåpssäkra. Och det höll Kvarnbys tränare Andreas Niss med om:
- Vi pendlar mycket i prestation på sistone, så även i denna match. Bra toppar men också djupa dalar stundtals. Men vi fortsätter trycka på och det kunde som sagt ha blivit betydligt mer, menar Nisse.

Kvarnby avslutar därmed augusti med två raka segrar efter att ha inlett månaden med två raka förluster. Nu väntar en tuff september månad med möten mot samtliga topp 3-lag.


Laguppställning Kvarnby:
Nadin Baker - Simona Karpin, Clara Schagerström, Miranda Kanerup Subasic - Charisse Bernal Guyong Madeleine Lundquist, Nora Wahlén, Selma Sehr - Elemina Olofsson

Ersättare: Narges Rahmani, Emelie Gustavsson, Indira Podbicanin, Elise Klasén, Linnea Karlsson, Tilde Forsberg

Division 4 Sydvästra
Kvarnby IK - Lilla Beddinge BK   4-0 (1-0)
Målskytt KIK: Madeleine Lundquist 2, Indira Podbicanin, Nora Wahlén
Lördag 31 augusti 12:00

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 20/11 14:00
1 - 6  
Sön 14/11 16:00
1 - 3  
Sön 31/10 15:00
8 - 2  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER