SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Holma-Kroksbäck IF
0 - 0
Kvarnby IK
Holma-Kroksbäck IF0 - 0Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 25 maj, 11:00
Plats:Kroksbäck IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130342045
Samling:09:45
Holma-Kroksbäck IF - Kvarnby IK 0-0
2019-05-25 14:33
Trots ett stort spelövertag lyckades Kvarnby inte få hål på Holma-Kroksbäck och fick nöja sig med en poäng.
Det var ett något besviket Kvarnbylag som klev av Kroksbäcks IP denna lördagsförmiddag. Detta efter att ha haft spelövertaget stora delar av matchen men inte lyckats få in bollen på någon av alla sina chanser.
     Första halvlek var annars något mer jämn. Kvarnby ägde bollen och hade tidigt ett avslut som gick rakt på hemmamålvakten. Holma-Kroksbäck sökte längre bollar mot Kvarnbys backlinje men det blåklädda försvaret hade bra koll genom hela halvleken. Kvarnby har ett par fasta situationer också men inget som hotar riktigt ordentligt.

Andra halvlek är det väldigt mycket Kvarnby. Man har ett stort bollinnehav och har flertalet hörnor, genombrott och avslut mot hemmamålet men antingen går dessa utanför eller rakt på målvakten. Sista delen av matchen är det enbart ett lag på plan men Kvarnby spelar omständigt och bollen fastnar i Holma-Kroksbäcks centrala försvar som rensar undan varje gång. Hemmalaget har en farlig hörna i den sista minuten av matchen och var också det lag som kändes klart nöjdast med det resultatet.
- Vi är lite ineffektiva idag. Tyvärr gör vi inte riktigt som vi sa innan utan tappar bredden och gör det svårt för oss själva. Vi får ta med oss poängen i en match som vi nog borde vunnit och ladda om helt enkelt, menar Kvarnbys tränare Andreas Niss.


Laguppställning Kvarnby:
Narges Rahmani - Simona Karpin, Esther Schalin, Miranda Kanerup Subasic - Linnea Karlsson, Michelle Andersson, Nora Wahlén, Elemina Olofsson, Elise Klasén - Indira Podbicanin, Tilde Forsberg

Ersättare: Josefin Norlén, Ellinor Klintberg, Emelie Gustavsson, Selma Sehr, Nora Nielsen

Division 4 Sydvästra
Holma-Kroksbäck IF - Kvarnby IK   0-0
Målskytt KIK: -
Kroksbäck IP
Lördag 25 maj 11:00

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 20/11 14:00
1 - 6  
Sön 14/11 16:00
1 - 3  
Sön 31/10 15:00
8 - 2  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER