VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Kvarnby IK
1 - 0
Gislövs IF
Kvarnby IK1 - 0Gislövs IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 maj, 12:00
Plats:Bäckagårds IP plan 1
Tävling:
Matchnummer: 130342039
Samling:10:30
Kvarnby IK - Gislövs IF 1-0
2019-05-18 15:44
Kvarnby tog en imponerande skalp när man besegrade topplaget Gislöv i en intensiv och jämn drabbning.
Kvarnby fortsätter sin segerrad hemma på Bäckagård. I lördagens tuffa match mot Gislöv blev det seger efter att Michelle Andersson slagit in matchens enda mål på straff.

Första halvlek var en väldigt jämn tillställning. Det var två lag som inte fick någon längre tid på sig med bollen med mycket kamp på mittfältet som följd. De sista tio minuterna var de två trötta lag som inte orkade hålla samma skärpa i spelet och intensiteten avtog något i värmen.
     Ganska tidigt i den andra halvleken spelar Kvarnby upp bollen på Indira Podbicanin som vänder och kapas strax innanför straffområdet och domaren tvekar inte att peka på straffpunkten. Straffen slås sedan säkert i mål av Michelle Andersson som därmed gör sitt andra mål för säsongen.
     Resterande del av matchen präglas mer av kamp än skönspel och inget av lagen får till något organiserat spel. Gislöv blir mer och mer desperata ju längre halvleken lider. Bortalaget har klart mer boll under den sista delen av matchen och borde kanske också ha haft en straff när ett inspel touchar på Michelle Anderssons arm och ut. Det blir dock tydligt vilket lag som minst av allt ville förlora poäng i den här matchen men trots press på slutet lyckas inte Gislöv skapa något riktigt farligt mot ett vilt kämpande Kvarnby som krigar till sig samtliga poäng i detta möte.

- En eloge till alla där ute idag. Det var varmt och det var många trötta huvuden på slutet. Första 35 spelar båda lagen bra fotboll och sen blir det mer kamp. Men vi gör det kanon och får matchen lite dit vi vill. En liten skräll är det allt men tjejerna är värda detta, påpekar en nöjd KIK-tränare i Andreas Niss.

I och med segern klättrar Kvarnby tillfälligt upp på andra plats i tabellen.


Laguppställning Kvarnby:
Narges Rahmani - Simona Karpin, Clara Schagerström, Esther Schalin - Selma Sehr, Michelle Andersson, Nora Wahlén, Elemina Olofsson, Linnea Karlsson - Indira Podbicanin, Tilde Forsberg

Ersättare: Miranda Kanerup Subasic, Emelie Gustavsson, Elise Klasén, Nora Nielsen, Ella Malmgren

Division 4 Sydvästra
Kvarnby IK - Gislövs IF   1-0 (0-0)
Målskytt KIK: Michelle Andersson (straff)
Lördag 18 maj 12:00

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER