SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Lilla Beddinge BK
0 - 6
Kvarnby IK
Lilla Beddinge BK0 - 6Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 maj, 11:00
Plats:Thurevallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130342031
Samling:08:45
Lilla Beddinge BK - Kvarnby IK 0-6
2019-05-12 14:49
Kvarnby stod för säsongens kanske bästa insats när Lilla Beddinge besegrades med tennissiffrorna 0-6 på Thurevallen.
Solen sken ikapp med Kvarnbyspelarna efter insatsen som betydde andra raka segern och första bortasegern för säsongen. Fem olika målskyttar vittnar också om en fin bredd och en bra insats från många håll.
     Det var Kvarnby som satte tonen direkt och var etta på det mesta ute på plan. Bortalaget tog också ledningen när Indira Podbicanin vann boll ute på högerkanten. Fram mot mål trodde väl de flesta att hon skulle spela in i boxen men hon drog på ett avslut som överraskade Johanna Hansson i hemmamålet och gick in precis under ribban. Tidig ledning för Kvarnby alltså som sedan bara öste på.
     Tilde Forsberg får ett ganska så likartat läge som Indira strax därefter, fast på andra kanten. Tilde ser då att LBBK-målvakten står lite fel och skjuter då en snygg lobb upp i krysset och utökar därmed ledningen till 0-2. Nora Wahlén ville inte vara sämre och i en omställning rundar hon en hemmaförsvarare och trycker därefter upp bollen i samma nätmaska där 0-2-målet satt. 0-3 i paus efter bra spel och tre snygga mål.

I början på den andra halvleken är det något jämnare. Men ett hårt kämpande hemmalag orkade inte riktigt med när Kvarnby satte fart och spelade med ett stort självförtroende. Indira Podbicanin placerar vackert in 0-4 i mitten på halvleken och i slutskedet av matchen kan båda avbytarna Selma Sehr och Ella Malmgren skriva in sig i målprotokollet när de kommer in med ny energi och kan göra Kvarnbys femte respektive sjätte mål för dagen och förkunnade att Kvarnby tog sin största seger sedan föreningen återstartade damlaget förra säsongen.
- Ja, vad ska man säga. Vi gör det mesta rätt idag. Vi jobbar för varandra, har tålamod och det syns att vi har kul på plan, då går det så här. Jag är jättenöjd med samtligas prestationer idag och att vi börjar hitta mer och mer rätt i vårt positionsspel, berättar en nöjd Kvarnbytränare Andreas Niss.


Laguppställning Kvarnby:
Narges Rahmani - Miranda Kanerup Subasic, Clara Schagerström, Esther Schalin - Ellinor Klintberg, Michelle Andersson, Nora Wahlén, Elemina Olofsson, Linnea Karlsson - Indira Podbicanin, Tilde Forsberg

Ersättare: Emelie Gustavsson, Selma Sehr, Elise Klasén, Simona Karpin, Ella Malmgren

Division 4 Sydvästra
Lilla Beddinge BK - Kvarnby IK   0-6 (0-3)
Målskytt KIK: Indira Podbicanin 2, Tilde Forsberg, Nora Wahlén, Selma Sehr, Ella Malmgren
Thurevallen
Söndag 12 maj 11:00

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 12/9 11:00
0 - 2  
Lör 4/9 11:00
3 - 2  
Sön 29/8 13:00
4 - 0  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER