VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Kvarnby IK
0 - 3
GIF Nike
Kvarnby IK0 - 3GIF Nike

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 29 september, 12:00
Plats:Bäckagårds IP plan 1
Tävling:
Matchnummer: 130342077
Samling:10:30
Kvarnby IK - GIF Nike 0-3
2019-09-29 14:27
Kvarnby förlorade den sista hemmamatchen för säsongen när Nike tog en rättvis 3-0-seger.
Kvarnby kom till start utan ett par viktiga spelare och lite omkastningar i laget gjorde att många spelare kändes obekväma direkt i matchinledningen. Bortalaget Nike skapade ett farligt läge direkt i matchinledningen och var det lag som satte tonen direkt med mycket löpningar över hela plan. Spelövertaget för bortalaget skulle också ge utdelning efter nästan en halvtimme när en hög boll från högerkanten seglar in i bortre delen av Kvarnbys mål.
     Resterande delen av matchen fortsatte Nike att rulla boll mot ett tröttkört Kvarnby som fick jaga ovanligt mycket boll. Men 0-1 stod sig halvleken ut.

Andra halvlek började inte bra för Kvarnbys del som tidigt försökte komma upp i högre press än i första halvlek. Ett enkelt avslut på mål för bortalagets del resulterar i att hemmamålvakten Narges Rahmani enkelt tappar in bollen i egen bur och 0-2 är ett faktum. 0-3 kommer inte långt därefter när ett tamt skott letar sig mellan benen på Rahmani. Inte heller det såg otagbart ut. Efter det målet avtog tempot i matchen och Kvarnby spelade jämnt under slutdelen av matchen och kunde till och med fått in ett tröstmål när inbytte Alexandra Weihs kom runt bortalagets backlinje två gånger men inte riktigt fick till avslutet. Men på det stora hela en klart rättvis seger för Nike som nästa helg spelar seriefinal mot Husie. Kvarnbys tränare Andreas Niss höll med om att hans lag var något sämre än motståndarna idag.
- Vi kom inte riktigt upp i nivå i alla lagdelar idag tyvärr. Vi pratade innan matchen om att vinna duellspelet men det är precis där vi tappar. I andra halvlek är vi lite bättre men får under matchen jaga mycket mer boll än vi är vana vid men vi förlorar mot ett bättre lag helt enkelt, konstaterar ”Nisse”.


Laguppställning Kvarnby:
Narges Rahmani - Miranda Kanerup Subasic, Clara Schagerström, Emelie Gustavsson - Simona Karpin, Elemina Olofsson, Madeleine Lundquist, Elise Klasén, Selma Sehr - Ella Malmgren, Tilde Forsberg

Ersättare: Nadin Baker (mv), Nora Nielsen, Esther Schalin, Alexandra Weihs

Division 4 Sydvästra
Kvarnby IK - GIF Nike   0-3 (0-1)
Målskytt KIK: -
Söndag 29 september 12:00

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER