SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

GIF Nike
6 - 0
Kvarnby IK
GIF Nike6 - 0Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 25 april, 19:00
Plats:Lomma IP A-plan, konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130342009
Samling:17:10
GIF Nike - Kvarnby IK 6-0
2019-04-25 21:27
Det blev ett extremt platt fall för Kvarnby när man åkte till Lomma IP för match mot GIF Nike. Hemmalaget spelade ut hela registret och kunde vinna med förkrossande 6-0.
Det var annars väldigt goda förutsättningar för fotboll denna torsdagskväll. Fint väder och mycket folk på Lomma IP när 100-årsjubilerande Nike tog emot Kvarnby i föreningens första seniormatch på damsidan på många år. Det var dock det för dagen vitklädda hemmalaget som utnyttjade detta klart bäst. Efter en relativt jämn inledning kunde det unga Nike-laget ta ledningen efter ett fint långskott. Därefter var det ett väldigt mycket Nike genom hela den första halvleken. De unga damerna spelade med ett extremt självförtroende och Kvarnby var tvåa på alla bollar, ibland till och med trea. Ingenting stämde för de blåklädda idag och man fick gå till pausvila med ett 0-3-underläge.

Inledningen på den andra halvleken var också ganska jämn men när Nike oförskämt enkelt får promenera genom Kvarnby-försvaret och göra 4-0 var det ridå för Kvarnbys del. Hemmalaget fortsatte att vara hungrigast över 90 minuter och man kunde återigen göra väldigt enkla mål på ett uppgivet bortalag.

- Vi gör väldigt mycket fel idag. Ligger långt ifrån deras spelare och kommer helt fel i pressen offensivt. Attityden i eget straffområde är horribel rent ut sagt, berättar tränare Andreas Niss som samtidigt berömmer hemmalaget Nike;
- De spelar med ett oerhört självförtroende för att vara så unga. I en match där vi för en gångs skull borde stå för rutinen blir vi statister. Jag hade Gislöv och Husie som favoriter inför säsongen men efter den här matchen är jag helt övertygad om att Nike kommer att blanda sig i den leken också, menar ”Nisse”.

Chans till revansch för Kvarnbys del blir det redan på söndag då Malmö City kommer på besök på Bäckagård.

Laguppställning Kvarnby:
Narges Rahmani - Emelie Gustavsson, Clara Schagerström, Esther Schalin - Simona Karpin, Michelle Andersson, Madeleine Lundquist, Selma Sehr, Nora Wahlén - Indira Podbicanin, Tilde Forsberg

Ersättare: Ellinor Klintberg, Miranda Kanerup Subasic, Elise Klasén, Linnea Karlsson, Ella Malmgren

Division 4 Sydvästra
GIF Nike - Kvarnby IK   6-0 (3-0)
Målskytt KIK: 
Lomma IP
Torsdag 25 april 19:00

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 20/11 14:00
1 - 6  
Sön 14/11 16:00
1 - 3  
Sön 31/10 15:00
8 - 2  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER