SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Kvarnby IK
0 - 0
Hyllie IK
Kvarnby IK0 - 0Hyllie IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 februari, 13:00
Plats:Bäckagårds IP
Serie:Träningsmatch
Samling:11:30, Bäckagårds IP
Kvarnby IK - Hyllie IK 0-0
2019-02-10 16:16
Kvarnby IKs första hemmamatch för året slutade mållös när man under söndagen träningsspelade mot Division 3-laget Hyllie.
På en regntung och svårspelad plan hemma på Bäckagård möttes KIK och stadskollegan Hyllie IK. Båda lagen luftade stora delar av sina trupper och gick runt på mycket folk och medelåldern på plan var väldigt låg för att vara en seniormatch.
     Kvarnby testade ett nytt spelsystem och inledningsvis märktes det att man inte riktigt var van vid positionerna. Det var också bortalaget Hyllie som var närmast att ta ledningen i regnet när man lyckades pricka både stolpe och ribba i samma anfall. Resterande del av halvleken är relativt jämn innehållandes mycket närkamper och kortpassningsspel centralt i banan.
     Andra halvlek kan också beskrivas som ganska jämn där de grönsvarta bortalaget har lite mer bollinnehav men där Kvarnby står upp bra och kommer då och då till ett par bra avslutslägen efter omställningar. Men matchen förblir alltså mållös. Ett resultat som Kvarnbys tränare Andreas Niss var relativt nöjd med;
”- Det märktes att vi inte riktigt var vana vid det nya spelsystemet. Men det hade å andra sidan varit konstigt om allt hade klaffat direkt. Efter hand tycker jag dock att vi jobbar oss in i en ganska jämn tillställning och jag är nöjd med inställningen på samtliga och hur väl vi försöker ta till oss allt det nya vi har tränat på. Det blir annorlunda när det väl kommer till match. Sen hade jag kanske önskat lite längre anfall ibland men det är sådant som kommer efter hand. På det stora hela en bra genomkörare för vår del”, menar Niss.

Laguppställning Kvarnby:
Narges Rahmani - Simona Karpin (ut 62), Clara Schagerström (ut 62), Esther Schalin (ut 62) - Charisse Bernal Guyong (ut 29), Michelle Andersson (ut 82), Madeleine Lundquist (ut 62, in 82), Selma Sehr, Elise Klasén (ut 46) - Indira Podbicanin, Elemina Olofsson

Ersättare: Ellinor Klintberg, Miranda Kanerup Subasic (in 46), Emelie Gustavsson (in 62), Nora Wahlén (in 29), Linnea Karlsson (in 62), Tilde Forsberg (in 62), Nora Nielsen (in 62)

Träningsmatch
Kvarnby IK - Hyllie IK   0-0
Målskytt KIK: -
Söndag 10 februari 13:00

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 23/10 11:00
2 - 3  
Sön 17/10 12:00
7 - 0  
Lör 9/10 11:00
1 - 0  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER