SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Team Sandby IF
4 - 0
Kvarnby IK
Team Sandby IF4 - 0Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 19 maj, 11:30
Plats:Södra Sandby IP
Tävling:
Matchnummer: 130342029
Samling:09:45, Bäckagårds IP
Team Sandby IF - Kvarnby IK 4-0: Klar förlust
2018-05-19 15:13
Kvarnby åkte på tredje raka förlusten när man gästade Team Sandby. Hemmalaget var klart bättre och kunde till slut vinna med 4-0.
Innan matchen hade tränare Andreas Niss pratat mycket om att stänga ytor och inte ge motståndarna för mycket tid med bollen. Kvarnby inledde också helt enligt planen och tog även för sig i närkampsspelet genom hela matchen mot ett av få lag i serien som ligger på samma nivå rent fysiskt.
     Men efter kvart av matchen gör Sandby 1-0 när man spelat sig igenom Kvarnbys nykomponerade backlinje. Och efter det tappar Kvarnby sitt spel och tillåter motståndarna att komma i bra lägen en mot en och åker också på en hel del omställningar när man sedermera tappar i positionsspelet. Efter lite mer än en halvtimme utökar hemmalaget sin ledning till 2-0, också det efter ett kombinationsspel med avslut från nära håll.

Andra halvlek fortsätter på samma sätt som första där Kvarnby vinner en hel del närkamper men inte vårdar bollen tillräckligt bra för att få tag i matchen. Istället kan ett spelskickligt Sandby göra 3-0 och matchen är definitivt avgjord.
     Team Sandby är något hetare i de avgörande lägena och utnyttjar sin spelskicklighet. På en frispark gör man också 4-0 som sedan blir slutresultatet. Kvarnby försöker lyfta spelet i slutet av matchen men får inte fast bollen i anfallsspelet.
- Vi tar ofta lite för lång tid på oss med bollen idag. Det är den största skillnaden mellan lagen enligt mig. Och när vi tappar den på fel ställen blir vi sårbara direkt. Sandby är det bästa laget vi har mött hittills den här säsongen och man vinner klart rättvist. Även om vi hade en boll inne som korrekt dömdes bort för offside så var de närmare 5-0 än vi 4-1. Vi gör det lite för enkelt för dem och lite för svårt för oss. Misstagen straffar sig mot den här typen av lag. Men det är bara att ta nya tag. Det är kanske inte i den här matchen man ska förvänta sig poäng, menar tränare Niss.


Laguppställning Kvarnby:
Narges Rahmani - Simona Karpin, Madeleine Lundquist, Miranda Kanerup Subasic, Linnea Karlsson - Ellinor Klintberg, Nora Wahlén, Elemina Olofsson, Selma Sehr, Indira Podbicanin, Tilde Forsberg

Ersättare: Elise Klasén, Stella Rashid, Ella Malmgren, Nora Nielsen

Division 4 Södra
Team Sandby IF - Kvarnby IK   4-0 (2-0)
Målskyttar KIK: -
Lördag 19 maj 11:30
Södra Sandby IP

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 20/11 14:00
1 - 6  
Sön 14/11 16:00
1 - 3  
Sön 31/10 15:00
8 - 2  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER