SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Kvarnby IK
0 - 1
Svenstorps IF
Kvarnby IK0 - 1Svenstorps IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 12 maj, 11:00
Plats:Bäckagårds IP
Tävling:
Matchnummer: 130342025
Samling:09:30, Bäckagårds IP
Kvarnby IK - Svenstorps IF 0-1: KIK föll på Bäckagård
2018-05-12 14:48
Gästerna var det något bättre laget och kunde också resa hem med samtliga tre poäng.
Kvarnby saknade flera spelare och till och med assisterande tränare Stella Rashid fick byta om och sitta med som spelare på bänken. Det var dock inte avsaknaden av tongivande spelare eller uthålligheten som fällde avgörandet till bortalagets fördel utan mer avsaknaden av riktigt farliga lägen och ett olyckligt baklängesmål som skulle ställa till det för Kvarnby denna dag.

Matchen började lite trevande och det var inledningsvis två lag som kände på varandra spelmässigt och spelet blev något avvaktande. Svenstorp med sina skickliga och framför allt starka spelare centralt kan vinna mycket boll och därmed få styra spelet.
- Vi håller oss inte riktigt till matchplanen utan faller in i deras sätt att spela, menar tränare Andreas Niss

Ledningsmålet för bortalaget kom i mitten på den första halvleken när en långboll dimper ner hos en SIF-spelare från ingenstans efter att bollen studsat ett antal gånger på KIKs egen tredjedel.
- Ett skitmål rent ut sagt. Bollen måste bort. Vi blir väldigt passiva. Vi kan inte bjuda på den typen av mål, fortsätter Niss.

Kvarnby tappar spelet något efter målet. Spelet, även i andra, blir mer fysiskt än passningsvänligt vilket inte alls är till gagn för hemmalaget.
     I första halvlek får dessutom kaptenen Clara Schagerström utgå med en förmodad hjärnskakning.
     Kvarnby försökte trycka upp på slutet med tre anfallare och fick lite tryck på motståndarna. I matchens absoluta slutskede får inbytte Stella Rashid chansen att kvittera men skottet inne i straffområdet går dessvärre över och KIK går tomhänta från den här matchen.
- Vi hittar inte riktigt vårt spel utan det blir mer kamp än skönspel. Och vi är något mindre och har mindre kilo i närkamperna. Då blir det att fokus från spelet försvinner. Bara att bita ihop och komma igen. Om något lag var bättre så var det Svenstorp, även om vi kunde fått med oss en poäng med lite mer skärpa, summerar ”Nisse”.


Laguppställning Kvarnby:
Narges Rahmani - Miranda Kanerup Subasic, Clara Schagerström, Emelie Gustavsson, Linnea Karlsson - Selma Sehr, Nora Wahlén, Madeleine Lundquist, Elise Klasén, Indira Podbicanin, Tilde Forsberg

Ersättare: Stella Rashid, Ellinor Klintberg, Nora Nielsen

Division 4 Södra
Kvarnby IK - Svenstorps IF   0-1 (0-1)
Målskyttar KIK: -
Lördag 12 maj 11:00
Bäckagårds IP 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 5/8 18:30
1 - 4  
Sön 19/6 12:00
4 - 0  
Sön 12/6 14:00
5 - 1  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER