SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Kvarnby IK
0 - 2
Rydsgårds AIF/Skivarps GIF
Kvarnby IK0 - 2Rydsgårds AIF/Skivarps GIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 21 april, 11:00
Plats:Bäckagårds IP
Tävling:
Matchnummer: 130342008
Samling:09:45, Bäckagårds IP
Kvarnby IK - Rydsgårds AIF/Skivarps GIF 0-2 : Tung hemmapremiär
2018-04-21 14:44
Det var jämnt, tätt och svängigt men det var ett lite hungrigare bortalag som kunde åka hem med tre poäng från ett soligt Bäckagård.
Kvarnby inledde dock piggast i matchen och var det mer spelförande laget i inledningen av matchen. Man hittade ytor och kunde bryta motståndarnas uppspel tidigt. Efter hand som de riktigt farliga chanserna uteblev tog RAIF/SGIF över lite mer och de blåklädda blev betydligt mer bolltittande i slutet av den första halvleken. 0-0 stod sig dock halvleken ut efter totalt sett 45 jämna minuter.

Till den andra halvleken hade Kvarnby erhållit medvind. Man lyckades dessvärre inte utnyttja denna på ett önskvärt sätt utan det var istället bortalaget som kändes hetare i varje duell och kunde därmed också styra lite mer av tillställningen. Ledningsmålet för gästerna skulle också komma när lagets kapten Julia Svensson rann igenom på en långboll och efter ett något passivt försvarsagerande kunde rulla in 0-1 i den 58:e minuten.
- Vi blir lite passiva i egentligen hela andra halvlek och rörelsen bland de spelare som inte har boll är ganska dålig. Det är därför vi tappar spelet. De är lite lite hungrigare och lite lite före oss i varenda situation. Där har vi fortfarande en hel del att jobba med, menar tränare Andreas Niss och fortsätter:
- Men det är bra med dessa täta och jämna matcher i den här serien. De är mycket roligare att spela. Nu börjar vi trots allt växa in i den här kostymen så mått.

I en liknande situation som vid första målet så tappar Kvarnby i markerings- och positionsspelet och återigen kunde Julia Svensson hålla sig framme och trycka in 0-2 i den 78:e minuten vilket också var spiken i kistan. Kvarnby försökte tryck upp på slutet och ändrade till en 3-4-3-uppställning men kom aldrig riktigt nära en reducering på slutet utan fick lämna hemmapremiären utan poäng denna lördag.
- Riktigt surt att förlora denna matchen, speciellt med tanke på att den var jämn och att vi var det bättre laget i början. En bra dag tar vi absolut poäng mot dessa men idag var vi inte riktigt där, summerar assisterande tränare Stella Rashid.


Laguppställning Kvarnby:
Narges Rahmani - Simona Karpin, Clara Schagerström, Miranda Kanerup Subasic, Esther Schalin - Elise Klasén, Nora Wahlén, Madeleine Lundquist, Selma Sehr - Indira Podbicanin, Elemina Olofsson

Ersättare: Emelie Gustavsson, Ellinor Klintberg, Nora Nielsen, Linnea Karlsson, Ella Malmgren

Division 4 Södra
Kvarnby IK - Rydsgårds AIF/Skivarps GIF   0-2 (0-0)
Målskyttar KIK: -
Lördag 21 april 11:00
Bäckagårds IP 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 23/10 11:00
2 - 3  
Sön 17/10 12:00
7 - 0  
Lör 9/10 11:00
1 - 0  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER