SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Rydsgårds AIF/Skivarps GIF
5 - 2
Kvarnby IK
Rydsgårds AIF/Skivarps GIF5 - 2Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 augusti, 13:00
Plats:Granhällans IP
Tävling:
Matchnummer: 130342054
Samling:11:00, Bäckagårds IP
Rydsgårds AIF/Skivarps GIF - Kvarnby IK 5-2: ”Ett rejält uppvaknande”
2018-08-12 16:22
Det blev till slut ett ordentligt nederlag för Kvarnbys del i återstarten av damernas Division 4. Slutsiffrorna i mötet mot Rydsgårds AIF/Skivarps GIF skrevs till slut till 5-2 efter en målexplosion i andra halvlek.
Det blev ett rejält bakslag för KIK som dock höll stången länge mot topplaget Rydsgård/Skivarp. På Granhällans IP, som för dagen bjöd på både solsken och regn, skapade hemmalaget egentligen bara en riktigt farlig chans i inledningen av matchen. Efter det lugnade Kvarnby ner sig något och man kunde så smått jobba sig in i matchen. I slutet av halvleken tar dock det blåsvarta hemmalaget tag i matchen igen och kan ta ledningen på en hörna med enbart två minuter till halvlek.
- När vi väl kommit in i matchen igen så tappar vi åter initiativet och man får väl säga att deras ledning är rättvis i paus, menar Kvarnbytränaren Andreas Niss.

Andra halvlek börjar illa för Kvarnbys del och man släpper in 2-0 relativt tidigt. Och återigen är det på en hörna som målet görs.
- Vi har gnuggat fasta sitauationer men ändå går vi bort oss varje gång. Vi blir alldeles för passiva gång på gång, menar Niss.
     Rydsgård/Skivarp ångar på under den andra halvleken och kan också utöka till 3-0 av bara farten och luften gick ur Kvarnbylaget. Tilde Forsberg gav lite hopp när hon med drygt 20 minuter kvar av matchen reducerade till 3-1 med ett snyggt avslut i krysset. Men när Rydsgård/Skivarp steppade upp igen och bara någon minut senare rann igenom och gjorde 4-1 var det en definitiv spik i kistan. Hemmalaget hann också med att göra sitt femte mål för dagen samt dra på sig ett rött kort innan Nora Wahlén kunde putsa siffrorna med sitt 5-2-mål i matchens slutskede.

- Vi förlorar mot ett klart bättre lag. Tyvärr håller vi inte oss till det spel vi sa att vi skulle göra. Vi gav dem för mycket ytor, framför allt deras offensiva spelare. Vi måste vara mycket noggrannare om vi ska störa ett lag som Rydsgård/Skivarp. Men det är bara att jobba vidare. Det är ett rejält uppvaknande för vår del och ett bevis på att vi måste göra ett stenhårt arbete på träningarna för att lyckas. Förhoppningsvis blir det bättre nu när alla spelare kommer tillbaka i träning igen. Vi har rejäl revansch att utkräva på oss själva i kommande matcher, avslutar Niss.


Laguppställning Kvarnby:
Narges Rahmani - Simona Karpin, Miranda Kanerup Subasic, Cara Schagerström, Ellinor Klintberg - Nora Nielsen, Nora Wahlén, Madeleine Lundquist, Selma Sehr - Tilde Forsberg, Elise Klasén

Ersättare: Elemina Olofsson, Stella Rashid, Esther Schalin

Division 4 Södra
Rydsgårds AIF/Skivarps GIF - Kvarnby IK   5-2 (1-0)
Målskyttar KIK: Tilde Forsberg, Nora Wahlén
Söndag 12 augusti 13:00
Granhällans IP

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 20/11 14:00
1 - 6  
Sön 14/11 16:00
1 - 3  
Sön 31/10 15:00
8 - 2  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER