SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Kvarnby IK (4)
0 - 5
IFK Trelleborg FK (2)
Kvarnby IK (4)0 - 5IFK Trelleborg FK (2)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 18 mars, 14:00
Plats:Bäckagårds IP
Tävling:
Matchnummer: 130404005
Samling:12:45, Bäckagårds IP
Kvarnby IK - IFK Trelleborg 0-5: DM är över för denna gång
2018-03-19 09:35
Foto: Sanne Örlegård
Trots en härlig kämpainsats från Kvarnbys sida blev det en klar förlust i den avslutande DM-gruppspelsmatchen mot Division 2-laget IFK Trelleborg.
En hektisk "DM-vecka" avslutades för Kvarnbys del med möte mot gruppfavoriten IFK Trelleborg hemma på Bäckagård där man så smått kunde skönja att våren äntligen är på väg. Och bortalaget höll för favoritskapet och kunde till slut stå som segrare med fem mål mot noll gjorda för Kvarnby del.
     I första halvlek gjorde dock hemmalaget det svårt för gästerna att skapa särskilt mycket. Det var en klart tydligare defensiv uppställning, som förvisso gav trelleborgskamraterna mycket bollinnehav, men som samtidigt gjorde att man stängde de mesta av ytorna centralt och inte tillät motståndarna att komma igenom den vägen. Trelleborg gjorde dock 0-1 efter ett långskott efter ungefär en kvart och kunde utöka ledningen precis innan halvtid. Synd för Kvarnbys del som annars gör en klart godkänd första halvlek med tanke på motståndet.
- Vi gör det bra i första halvlek. Motståndarna blir frustrerade när de inte får sitt spel att fungera mot vårt kompakta lag. Synd att vi inte kan hålla riktigt samma nivå i andra halvlek, menar KIKs assisterande tränare Stella Rashid.

IFK Trelleborg utökar ledningen till 3-0 tidigt i andra och fyller på med ett fjärde mål efter en hörna. Kvarnby får någon enstaka chans till reducering men bortalagets målvakt kan rädda de få lägen som skapas. I slutet kan istället bortalaget utöka sin ledning mot ett något tröttkört hemmalag som ändå försöker stå upp mot välmeriterat motstånd.

DM är därmed över för denna gång och Kvarnby slutar sist efter tre raka förluster mot bra motstånd.
- Vi gör det man kan begära av oss. Vi var överens om att vi aldrig skulle klappa ihop i någon match utan fortsätta kriga i alla matcher oavsett vad det stod på tavlan. Och det tycker jag vi lever upp till. Vi har en bra inställning idag också men fortfarande gör vi för många enkla misstag och vi behöver bli lite bekvämare när vi är bollförande för att ha någon som helst chans mot den här typen av motstånd. Men vi gör vad man kan kräva av oss i det läge vi är i just nu. Nu får vi nöta lite detaljer och köra hårt ett par veckor innan vi ska vara redo för seriepremiär, summerar tränare Andreas Niss


Laguppställning Kvarnby:
Rahmani - Karpin, Gustavsson, Schagerström, Lundquist, Karlsson - Klintberg, Wahlén, Olofsson, Klasén - Forsberg

Avbytare: Frejd, Fernandes, Schalin, Sehr, Malmgren

DM-gruppspel
Kvarnby IK - IFK Trelleborg   0-5 (0-2)
Målskyttar KIK: -
Söndag 18 mars 14:00
Bäckagårds IP

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 20/11 14:00
1 - 6  
Sön 14/11 16:00
1 - 3  
Sön 31/10 15:00
8 - 2  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER