VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Uppåkra IF
1 - 5
Kvarnby IK
Uppåkra IF1 - 5Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 09 juni, 14:00
Plats:Uppåkravallen, konstgräs 1
Tävling:
Matchnummer: 130344045
Samling:12:45
Uppåkra IF - Kvarnby IK 1 - 5: Sommaruppehåll med full pott!
2024-06-11 11:20
Foto: Mats Borg

Sista matchen för vårsäsongen där laget avgjorde matchen redan i första halvlek som blev 5-1, vilket också blev slutresultatet. 

Efter en perfekt vårsäsong med 7 raka segrar tog sig laget till Uppåkra för att spela sista matchen innan sommaruppehållet. Uppåkra IF som stod för motståndet kom till matchen med tre segrar i följd bakom sig vilket också skull synas i starten av matchen. De satte tidigt en hög press som ställde till problem för Kvarnbys del som slarvar i mottagningar och passningar under första minuterna av matchen. Pressen avtog relativt snabbt och Kvarnby IK blixtrade till efter 10 spelade minuter med att gå upp till en 3-0 ledning innan 15 minuter var spelade. Resultatet i halvtid var 5-1 där Uppåkra reducerade genom ett frisparksmål. 

 

Andra halvlek blev inte alls lika sprakande som den första, utan det var stort bollinnehav för laget där Uppåkra inte var lika aggressiva i pressen som i första halvlek. Med stor kontroll på matchen skapades det ett antal lägen för att utöka resultatet, men bollen ville inte in. Matchen slutade 5-1 och Kvarnby IK har fortsatt full pott efter 8 spelade matcher! 

 

- För att summera gör vi en bra match över 90 minuter och vi har under större delar av matchen full kontroll på den. Tjejerna har jobbat på bra och hårt under hela försäsongen samt under seriespelet. Vi är väldigt nöjda över hur våren blivit och tycker att alla går på välförtjänt semester nu, säger tränare Simon Daleke efter matchen. 

 

Division 4 Dam Sydvästra Skåne

Uppåkra IF - Kvarnby IK 1-5 (1-5) 

Målskyttar KIK: Alishia Coleman (2), Selma Sehr, Linnea Prytz & Nora Sahli

Varningar KIK: - 

Uppåkravallen 

 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 9/6 14:00
1 - 5  
Lör 1/6 11:30
16 - 1  
Lör 18/5 11:30
4 - 0  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER