VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Kvarnby IK
16 - 1
Backarnas FF
Kvarnby IK16 - 1Backarnas FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 01 juni, 11:30
Plats:Bäckagårds IP plan 1
Tävling:
Matchnummer: 130344036
Samling:10:15
Kvarnby IK - Backarnas FF 16 - 1: Två femmålsskyttar i storseger
2024-06-04 16:24
Foto: Mats Borg, från matchen mot Åkarps IF

I matchen som spelades 9 mot 9 efter att Backarnas FF inte fått ihop spelare nog, tog Kvarnby IK en ny övertygande seger med hela 16-1. 

Det var speciella förutsättningar inför denna match då Backarnas FF meddelade att matchen skulle spelas som 9-manna då de inte fick ihop tillräckligt med spelare.

 

Kvarnbys taktik var tydlig inför matchen, att sätta full press och ta kontroll över matchen direkt. Med mindre än minuten spelad skulle första målet göras vilket var startskottet på en målrik halvlek. Efter 45 spelade minuter hade laget gjort 9 mål där både Comfort Ankunda och Linnea Prytz stått för vars ett hattrick. Även Backarnas FF skulle göra ett mål under första halvlek. 

 

I andra halvlek gjorde Kvarnby IK ytterligare 7 mål där matchens slutresultat skrevs till 16-1, där Ankunda och Prytz stod för vars 5 mål i matchen. Detta resultat innebar att laget gjort över 50 mål på 7 spelade matcher, mycket imponerande! 

 

- Vi har bollen från minut ett och det är helt och hållet vår match där vi har allt under kontroll. Trots den höga pressen hittar vi en bra balans där vi fortsätter rulla boll precis så som vi vill och har gjort de andra matcherna. Backarna har en chans i matchen där de får en frispark strax utanför straffområdet som de sätter fint i bortre. Nu har vi en match kvar på vårsäsongen och alla är väldigt taggade på att avsluta våren på topp, säger tränare Linn Veberg efter matchen. 

 

Division 4 Dam Sydvästra Skåne

Kvarnby IK - Backarnas FF 16-1 (9-1)

Målskyttar KIK: Comfort Ankunda (5), Linnea Prytz (5), Nora Sahli (3), Hannah Sahli, Linnea Lundbäck & Alishia Coleman

Varningar KIK: -

Bäckagårds IP

 

 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 9/6 14:00
1 - 5  
Lör 1/6 11:30
16 - 1  
Lör 18/5 11:30
4 - 0  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER