VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Kvarnby IK
8 - 0
Åkarps IF
Kvarnby IK8 - 0Åkarps IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 04 maj, 11:30
Plats:Bäckagårds IP plan 1
Tävling:
Matchnummer: 130344016
Samling:10:00
Kvarnby IK - Åkarps IF 8 - 0: Överlägset Kvarnby i seriefinalen
2024-05-07 10:42
Foto: Mats Borg

Vad som på förhand förväntades bli en av årets tuffaste matcher slutade i en målfest för Kvarnby IK när laget vann med hela 8-0. 

Matchen som spelades under lördagen hade på förhand byggts upp som en seriefinal då båda lagen hade inlett seriespelet med idel vinster. Åkarps IF trillade under fjolåret ner från Division 3 och med inledningen på serien är de rimligt att anta att de siktar på att snabbt ta sig tillbaka dit. 

 

Hemmalaget har inlett serien på bästa möjliga sätt och har sett stabila ut i sin spelidé. Matchen inleddes med mycket närkamper där det var väldigt jämnt i inledningen. Kvarnby skulle dock få matchen dit de ville efter att ha gjort ledningsmålet redan 4 minuter in i matchen. Efter detta har hemmalaget full kontroll och gör även ytterligare ett mål innan halvtid. 

 

- När vi klev in i halvtid höjer vi alla varandra och ger varandra beröm för insatsen, alla förtjänade det. Vi bestämmer oss för att inte slappna av utan fortsätta enligt vår matchplan där vi lyfter att om vi kan göra 2 mål på en halvlek så är det inte omöjligt för Åkarp att göra det, säger tränare Linn Veberg.

 

Andra halvlek blev en uppvisning från Kvarnby IK där laget spelade fantastisk fotboll både offensivt och defensivt. När domaren blåste av matchen hade laget gjort hela 6 mål under andra halvlek och matchen slutade 8-0.

 

- Vi spelar fantastiskt fin fotboll och använder oss av olika passningskombinationer på ett effektivt sätt. I defensiven tar vi även jobbet för varandra och ser hela tiden till att stötta våra medspelare. Det var riktigt roligt att stå vid sidlinjen och kolla på, avslutar Linn Veberg. 

 

Nästa match spelas redan imorgon när Kvarnby IK ställs mot AIF Barrikaden på bortaplan. Matchen startar 19:00 på Gullviksborgs IP. 

 

Division 4 Dam Sydvästra Skåne

Kvarnby IK - Åkarps IF 8-0 (2-0)

Målskyttar KIK: Linnea Prytz (3), Hannah Sahli (2), Nadja Farhadi, Nora Sahli & Madeleine Lundquist

Varningar KIK: Linnea Prytz

Bäckagårds IP

 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 18/5 11:30
4 - 0  
Ons 8/5 19:00
1 - 6  
Lör 4/5 11:30
8 - 0  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER