VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

AIF Barrikaden
1 - 6
Kvarnby IK
AIF Barrikaden1 - 6Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 08 maj, 19:00
Plats:Gullviksborgs IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130344023
Samling:17:45
AIF Barrikaden - Kvarnby IK 1 - 6: Vinst trots underläge
2024-05-13 12:57
Foto: Mats Borg (från tidigare match)

Trots en svag start och ett tidigt underläge lyckades Kvarnby IK vända matchen och vinna med övertygande 6-1. 

Kvarnby IK inledde matchen svagt där konsekvensen av detta blir ett tidigt underläge, vilket var första gången för året som laget låg under i en match. Under första halvlek fick laget inte igång det fina anfallsspelet som visats upp ofta under inledningen av serien. Trots att det inte var något skönspel skulle Kvarnby ändå lyckas vända till 2-1-ledning innan halvtid. 

 

Tränare Simon Daleke menar att laget var överens om att de var tvungna att höja sig och vara mer rejäla i alla delar av spelet. 

 

Halvtidssnacket gav effekt och Kvarnby IK kom ut som det lag vi sett under stora delar av året. Anfallsspelet var bättre och laget fick en bättre kontroll på matchbilden. Utdelningen skulle också komma under andra halvlek då laget gjorde 4 mål och gick iväg till 6-1 vilket också blev slutresultatet i matchen.

 

Simon Daleke efter matchen:

 

- Vi började matchen väldigt svagt. De påminner en del om Malmö City matchen då vi också spelade veckomatch. Svårt med koncentrationen och vi är inte påkopplade från början. Under andra halvlek har vi bättre beslutsfattande med bollen, bättre positioner i defensiva omställningar samt mer aggressiva, då är vi också mycket bättre än motståndarna och målen trillar in. Överlag så gör vi jobbet men vi känner att de finns en del saker att jobba vidare på.

 

Division 4 Dam Sydvästra Skåne

AIF Barrikaden - Kvarnby IK 1-6 (1-2)

Målskyttar KIK: Nora Sahli (2), Alishia Coleman, Hannah Sahli, Comfort Ankunda & Linnea Prytz

Varningar KIK: Simona Karpin

Gullviksborgs IP


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 18/5 11:30
4 - 0  
Ons 8/5 19:00
1 - 6  
Lör 4/5 11:30
8 - 0  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER