VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

FC Rosengård 1917
5 - 2
Kvarnby IK Dam
FC Rosengård 19175 - 2Kvarnby IK Dam

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 04 februari, 14:00
Plats:Bortamatch
Samling:12:45
FC Rosengård - Kvarnby IK 5-2: Bra prestation trots förlust
2024-02-06 10:49

Kvarnby IK gästade under söndagen Malmö IP då de ställdes mot FC Rosengård i Malmömästerskapet, en match som slutade 5-2 till hemmalaget. 

Det var tuffa förutsättningar på förhand när Kvarnby skulle spela sin tredje match på en vecka, mot ett tufft motstånd som FC Rosengård. Med endast 12 spelare i truppen var det inga perfekta förutsättningar när damerna skulle jaga sin andra seger i gruppspelet.

 

Som väntat var det ett bra motstånd för dagen där FC Rosengård tidigt tog tag i taktpinnen under matchen. Även om Kvarnby i många delar av spelet gör en bra match så var det FC Rosengård som inledningsvis stod för målen i matchen. I matchen, som slutade 5-2 till hemmalaget, gjordes båda kvarnbymålen i slutskedet där det första prickades in av Selma Sehr och det andra av nyförvärvet för året, Comfort Ankunda. 

 

Tränare Linn Veberg säger följande efter matchen: "Förutsättningarna var inte på vår sida. Men det är något med detta laget, som jag älskar, det är att när det är som tuffast och ser mörkt ut så höjer alla sig själva och steppar upp. Vi gör en fantastisk match. Trots hårt pressande motstånd vågar vi rulla bollen precis så som vi vill, lugnt och metodiskt med mycket tålamod. Det vi har att jobba på är att vi även ska behålla detta lugn på motståndarnas planhalva där vi blir lite stressade och vill fram till mål så snabbt som möjligt, i övrigt gör vi en väldigt bra match."

 

Nästa match i Malmömästerskapet, som även är den sista i gruppspelet, är ett lokalderby mellan Kvarnby IK och Husie IF på Bäckagårds IP den 17/2 kl: 11.30.

 

Gruppspel Malmömästerskapet

FC Rosengård - Kvarnby IK

Målskyttar KIK: - Selma Sehr & Comfort Ankunda

Malmö IP

Söndag 4 februari 14:00


<< Tillbaka

 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER