VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

AIF Barrikaden
0 - 2
Kvarnby IK Dam
AIF Barrikaden0 - 2Kvarnby IK Dam

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 28 januari, 14:00
Plats:Bortamatch
Samling:12:45, Sorgenfri IP
AIF Barrikaden - Kvarnby IK 0 - 2: Vinst i första MM-matchen
2024-01-31 07:55

Efter att Kvarnby IK - Lilla Torg FF blev uppskjuten fick Kvarnby inleda årets Malmömästerskap med att gästa AIF Barrikaden där matchen slutade med en stabil 2-0 vinst. 

Det var nästan 2 månader sedan Kvarnby IK senast spelade en match då det varit en period av ledighet följt av några veckors träning, där det även tillkommit en hel del spelare i truppen. Flera av dessa spelare skulle komma att debutera i Kvarnbytröjan under söndagens match. Motståndet för dagen stod AIF Barrikaden för, ett lag som slutade på sjunde plats i Kvarnby IK:s serie under förra året och som även är ett av lagen i årets Division 4 som Kvarnby kommer tillhöra. Därmed skulle det bli en spännande värdemätare i ett väldigt tidigt skede av säsongen. 

 

Matchen gick, enligt tränarduon Linn Veberg och Simon Daleke, precis som de hade hoppats på för att vara årets första match. De kom till matchen med ett lag där det var en mix av spelare som var med under föregående år tillsammans med en hel del nyförvärv. Det skulle även bli två nyförvärv som gjorde Kvarnbys båda mål i matchen, där Hannah Sahli gjorde ett av målen på straff medan Nora Sahli gjorde det andra målet. Systrarna som kom från Åkarps IF till Kvarnby IK i vintras satte därmed avtryck direkt i Kvarnbytröjan.

 

Trots en hel del byten under matchen, med bland annat fem stycken i halvtidsvilan, höll laget en jämn och hög nivå genom hela matchen, vilket tränare Linn Veberg imponerades över där hon säger följande:  "Vi hade ett fokus under matchen på hur vi skulle spela och det följde alla till punkt och pricka. Vi gjorde 5 byten i paus och det var i princip samma lag som kom in till andra halvlek och gjorde exakt lika bra ifrån sig. Det märktes knappt att vi bytt ut spelare. Grym första match och vi är taggade på hur året kommer bli"

 

Nästa match i Malmömästerskapet spelas redan imorgon torsdag kl: 18.15 på Bäckagårds IP Plan 2 där Lilla Torg FF står för motståndet, ett lag som slutade i toppen av Division 2 under 2023. Lilla Torg FF inledde även de gruppspelet med en 2-0 seger där de besegrade Husie IF på hemmaplan.

 

Gruppspel Malmömästerskapet

AIF Barrikaden - Kvarnby IK 0-2

Målskyttar KIK: - Hannah Sahli, Nora Sahli

Sorgenfri IP 

Söndag 28 januari 14:00

 

 


<< Tillbaka

 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER