VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

IF Lödde
0 - 2
Kvarnby IK Dam
IF Lödde0 - 2Kvarnby IK Dam

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 24 mars, 16:00
Plats:Bortamatch
Samling:14:45, Bollvägen 1
Aktivitetsinfo: Träningsmatch
IF Lödde - Kvarnby IK 0 - 2: Bra prestation i genrepet inför serien
2024-03-26 10:22

I sista träningsmatchen innan seriepremiären stod Kvarnby IK för en bra prestation när man besegrade IF Lödde med 3-0.

Med endast några veckor kvar till seriepremiären genrepade damlaget mot IF Lödde, som tillhör Division 3. 

 

Matchen inleddes i ett högt tempo där det var många dueller, utan att något lag lyckades etablera sitt spel. Successivt därefter fick gästande Kvarnby mer kontroll i sitt passningsspel och efter en snabbt igångsatt frispark kunde laget kombinera sig fram hela vägen till Elvira Lindgren som säkert satte dit ledningsmålet. Utöver det fina passningsspelet var det även ett effektivt presspel som tvingade Lödde till ett längre passningsspel där Kvarnby hade bra kontroll på detta. Resultatet 0-1 stod sig till halvtid. 

 

I andra halvlek kommer hemmalaget ut med ny energi och satte ett högre presspel där de också fick lite tryck på Kvarnby IK, dock utan att skapa de riktigt bra målchanserna. Efter första kvarten jämnades spelet ut och Kvarnby lyckades bättre med att spela genom pressen. Matchens nästa mål, skulle även det tillskrivas Kvarnby, efter att Tyra Boij slagit en fantastisk frispark som letade sig in i Löddemålet. Därefter spelades matchen mestadels av och resultatet stod sig till slutsignalen, vilket innebar seger i genrepet för damerna. 

 

Tränare Simon Daleke var nöjd med prestationen efter matchen: 

 

- Vi gör en topprestation i alla delar av planen och håller en jämn nivå över 90 minuter. I anfallsspelet värderar vi bra och kan många gånger spela oss ur deras press. I försvarsspelet visar vi att vi har förmågan att spela ett lägre försvarsspel som gör det svårt för motståndarna där vi inte drabbas av panik. Jag skulle säga att det var en perfekt sista match innan serien drar igång om några veckor. 

 

Träningsmatch

IF Lödde - Kvarnby IK 0-2 (0-1)

Målskyttar KIK: - Elvira Lindgren, Tyra Boij 

Varningar KIK: - 

Tolvans IP

 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 18/5 11:30
4 - 0  
Ons 8/5 19:00
1 - 6  
Lör 4/5 11:30
8 - 0  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER