VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

AIF Barrikaden
1 - 0
Kvarnby IK
AIF Barrikaden1 - 0Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 03 juni, 11:00
Plats:Gullviksborgs IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130343058
Samling:09:30
Trupp:#4 Linnéa Lundbäck
#8 Nora Wahlén
#9 Linnea Prytz
#12 Elvira Lindgren
#13 Rita Kalludra
#16 Madelen Meyer
#17 Tyra Boij
#20 Vijona Mulaj
#23 Madeleine Lundquist
#24 Charisse Bernal Guyong
#55 Kittiya Palapot
Cinna Persson
Lycke Onsmar
Olivia Persson
AIF Barrikaden - Kvarnby IK 1-0: Förlust och missräkning efter tre raka vinster
2023-06-05 12:36
Foto: Mats Borg

Efter tre raka vinster och tredje matchen på mindre än en vecka föll Kvarnby IK under lördagen borta mot AIF Barrikaden med 1-0.

Kvarnby IK var något sargade när laget klev ut på Gullviksborgs IP under lördagen för att möta AIF Barrikaden och samtidigt göra sin tredje seriematch på mindre än en vecka. Laget saknade hela fem ordinarie spelare och så sent som i torsdags förmiddag försökte KIK att få matchen flyttad till söndagen för att en del knutar och pusselbitar med spelare skulle kunna lösas – dock utan framgång.

 

-Vi gör tyvärr ingen bra match alls i lördags. Vad det har att göra med är svårt att säga men förmodligen en kombination av fler anledningar, säger Linn Veberg tränare Kvarnby IK och fortsätter:

 

-Vi saknade bland annat fem av våra ordinarie spelar och vi hade en del slitna kroppar efter matchen i onsdags men det kan likaväl vara något helt annat som ställde till det för oss där viljan att vinna inte riktigt fanns där.

 

Efter tre raka segrar för Kvarnby IK och egentligen fyra raka, riktigt bra matcher var detta en plump i protokollet och snedsteg ifrån vad laget egentligen vill göra. Tränare Linn Veberg berättade vidare att det emellanåt kändes som om ingen riktigt ville vinna eller som om man tog för enkelt på uppgiften efter den senaste tidens matcher och därmed vaggades in i en falsk trygghet om att det kommer att lösa sig.

 

Fram till halvtidsvilan höll dock Kvarnby IK nollan intakt bakåt. En mållös första halvlek gav ändå hopp om att den andra skulle kunna bli bättre och att KIK trots allt skulle kunna ta hem sin fjärde raka seger för att ytterligare sätta press i toppen av tabellen.

 

Med knappt en halvtimme kvar att spela skulle målnollan spräckas när hemmalaget lyckades ta ledningen med 1-0. Ledningsmålet från AIF Barrikaden skulle bli matchens enda och hemmaspelarna höll undan till seger och tre poäng vilket samtidigt innebar att man fick häng på Kvarnby IK som innehar den sista kvalplatsen uppåt.

 

-Jag kan inte riktigt förklara anledningen till att vi inte var bättre än såhär i lördags. Kanske är det inte så konstigt att det kommer en reaktion efter fyra matcher i rad där vi har spelat riktigt bra fotboll. Vi blev i alla fall påminda om att vi alltid måste gå in med rätt inställning, ge 100% för laget och varandra samt att vi måste fortsätta jobba hårt med bland annat vårt passningsspel för att ta ytterligare kliv framåt, säger Linn Veberg och avslutar:

 

-Nu glömmer vi denna matchen, går vidare och siktar mot tre nya poäng på söndag och vårsäsongens nästsista match.

 

Division 4 Sydvästra

AIF Barrikaden - Kvarnby IK 1-0 (0-0)

Målskyttar KIK: -

Varningar KIK: -

Gullviksborgs IP

Lördag 3 juni 11:00


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 14/4 14:00
0 - 10
Sön 24/3 16:00
0 - 2  
Lör 16/3 11:30
0 - 3  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER