VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Veberöds AIF
4 - 2
Kvarnby IK
Veberöds AIF4 - 2Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 02 oktober, 15:00
Plats:Romelevallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130332131
Samling:13:30, Romelevallen Veberöd
Aktivitetsinfo: Vi samlas i Veberöd
Veberöds AIF - Kvarnby IK 4-2
2021-10-07 13:10
Foto: Mats Borg

Kvarnby IK hade både 1-1 och 2-2 med sig men fick tillslut åka hem från Veberöd med noll poäng efter förlust med 4-2.

Gästande Kvarnby IK startade matchen piggt och spelade under den inledande kvarten en mycket fin fotboll med hög press samtidigt som laget skapade fem riktigt klara målchanser. Utdelningen i form av energi och tro var skyhög men utdelningen i målkolumnen stannade på noll. Istället för ett ledningsmål för KIK kunde hemmalaget ta ledningen efter 14 minuter fram till 1-0 vilket såklart var ett tungt bakslag.

 

Trots 1-0 i nacken skulle Kvarnby IK resa sig tämligen omgående. När klockan var på väg upp mot 20 spelade minuter lyckades så äntligen KIK spräcka målnollan genom Michelle Andersson – 1-1. Kvitteringen såg ut att stå sig till halvtidsvilan men strax innan 45 minuter var spelade kom 2-1 till Veberöd vilket också blev halvtidsresultatet.

 

-Det var en jämn första halvlek och en jämn andra halvlek. Vår inledande kvart på matchen var riktigt bra men Veberöd utnyttjade sitt spel med långbollar till fullo och straffade oss ordentligt i den andra halvleken med bollar på sina snabba spelare, säger Sebastian Rasmussen tränare Kvarnby IK.

 

15 minuter in i den andra halvleken kom kvittering nummer två för Kvarnby IK när Alexandra Weihs skrev in sig i målprotokollet. Kvarnby spelade bra men det gjorde också Veberöd som ständigt hotade med sitt djupledsspel. Det var också via långbollar på djupet som skulle bli matchavgörande för hemmalaget när Veberöd två gånger om med 19 respektive fem minuter kvar av matchen kunde göra två nästan identiska mål där man sprintade ifrån KIK försvaret och kunde hitta nätmaskorna.

 

-Surt med förlust givetvis men vi är ändå nöjda med matchen som helhet och prestation. Statistiskt sett till målchanser är det dock extremt dystert och vi borde helt klart gjort fler mål på våra chanser. Det är tungt nu men vi hoppas att målskyttet lossnar redan till nästa match när BK Höllviken kommer på besök på lördag, säger Sebastian Rasmussen.  

 

Division 3 Sydvästra

Veberöds AIF - Kvarnby IK 4-2 (2-1)

Målskyttar KIK: Michelle Andersson, Alexandra Weihs

Varningar KIK: 

Romelevallen

Lördag 2 oktober 15:00


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 3/2 18:15
Lör 28/1 13:00
3 - 1  
Sön 22/1 13:00
0 - 1  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER