VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Kvarnby IK
1 - 0
BK Höllviken
Kvarnby IK1 - 0BK Höllviken

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 09 oktober, 11:00
Plats:Bäckagårds IP plan 1
Tävling:
Matchnummer: 130332022
Samling:09:00
Aktivitetsinfo: Gemensam frukost kl 09:00
Kvarnby IK - BK Höllviken 1-0
2021-10-13 17:17
Foto: Mats Borg

Efter två raka förluster blev det äntligen seger igen för Kvarnby IK när laget hemmabesegrade BK Höllviken med 1-0. Segern innebar samtidigt att KIK klättrade förbi Höllviken i tabellen med en match mindre spelad.

På grund av en diger skadelista kom Kvarnby IK till match med en nästintill helt ny försvarslinje vilket tränare Sebastian Rasmussen innan match med spänning såg fram emot.

 

Kvarnby IK började matchen både piggt och starkt och styrde matchen nästan helt och hållet under de första 20 minuterna. Det var också under denna inledning som KIK tog ledningen efter tolv spelade minuter när Michelle Andersson hittade rätt bakom Höllvikenmålvakten.

 

-Fantastiskt skönt att vi äntligen fick en tidig ledning och utdelning på vårt tryck, säger Sebastian Rasmussen tränare Kvarnby IK.

 

Ledningsmålet från den tolfte minuten stod sig halvleken ut. Trots att Kvarnby IK skapade fler målchanser och kanske borde gjort ett par mål till var inte Höllviken helt ofarliga när man väl stack emellan med anfall.

 

Den andra halvleken såg ut ungefär som den första där det var KIK som ägde matchbilden och skapade de hetaste målchanserna men med Höllviken som emellanåt tog initiativ och skapade målchanser men utan att få resultat. Michelles ledningsmål från den första halvleken blev matchens enda och därmed helt matchavgörande.

 

-Skönt med en seger igen och helt rättvist för oss med tre poäng. Dock blir jag lite konfunderad över alla våra frilägen som vi skapar men inte lyckas förvalta. Matchen borde slutat med en större segermarginal men vi har förtvivlat svårt med målskyttet. Bara 17 mål hittills gör oss tyvärr till det tredje minst målrika laget i serien, säger Sebastian Rasmussen och avslutar:

 

-Vi jobbar vidare och hoppas att målskyttet lossnar snart. På söndagar väntar tuffast möjliga motstånd med bortamatch mot Malmö FF. Hoppas att många ljusblåa där ute blir blå på söndag.

 

Division 3 Sydvästra

Kvarnby IK - BK Höllviken 1-0 (1-0)

Målskyttar KIK: Michelle Andersson

Varningar KIK: -

Bäckagårds IP

Lördag 9 oktober 11:00


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 14/4 14:00
0 - 10
Sön 24/3 16:00
0 - 2  
Lör 16/3 11:30
0 - 3  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER