VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Hallands Nations FF
0 - 1
Kvarnby IK
Hallands Nations FF0 - 1Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 13 september, 15:00
Plats:Klostergårdens IP plan 4 konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130332075
Samling:13:30
Hallands Nations FF - Kvarnby IK 0-1
2020-09-15 15:54

Kvarnby IK studsade tillbaka direkt efter förlusten i förra omgången och besegrade Hallands Nations FF på bortaplan med 0-1 efter mål av Alexandra Weihs. 

Efter att ha inlett seriespelets fyra första omgångar med en seger och tre kryss åkte KIK på årets första förlust i förra omgången hemma mot serieledande Lunds SK. Förlusten skulle dock inte sitta i särskilt länge utan Kvarnby kunde direkt studsa tillbaka under söndagen när laget gästade studentlaget Hallands Nations FF på Klostergården i Lund och fick samtidigt revansch för förlusten i träningsmatchen den 1 februari tidigare i år.


-Inför matchen var vi överens om att vi skulle gå in i matchen och spela den bästa fotbollen vi kan spela genom att styra spelet och samtidigt ha kul, säger Mikael Andersson huvudtränare Kvarnby IK.


KIK inledde också matchen precis som man hade pratat om inför matchen i Lund. Laget hade ett bra tempo på bollen och tillbringade den mesta delen av tiden på motståndarnas planhalva. Första halvtimmen spelade Kvarnby IK verkligen ut och visade ordentligt med styrkebesked och att man är i Division 3 för att stanna. Under denna tidsperiod kom också Kvarnbys ledningsmål när Alexandra Weihs elegant vände bort sin back och dundrade upp 0-1 i krysset. Årets snyggaste mål hittills enligt tränare Micke Andersson.


Alexandras mål skulle bli halvlekens enda även om Kvarnby fortsatte halvleken ut att skapa chanser. Bland alla målchanser som skapades var Selma Sehrs ribbskott närmst att resultera i ytterligare ett Kvarnbymål.


Trots fortsättningsvis bra spel i den andra halvleken av Kvarnby IK hade laget svårt att skapa de där riktigt heta chanserna mot ett hårt spelande Hallands Nation. Trots stort övertag av KIK och att moståndarna avslutade matchen med endast nio spelare som slet hårt för en kvittering stannade målproduktionen på ett mål. Kvarnby tog säsongens andra seger och befäste sin tabellposition precis bakom de absolut översta lagen i tabellen.


-Det ser lovande ut för framtiden när vi kan styra matcherna på detta sätt. I och med segern står det nu också helt klart att vi spelar i Division 3 även nästa år och därmed är första delmålet klart, säger Mikael Andersson och fortsätter:


-Nu ska vi avsluta starkt och ge de tre sista lagen en ordentlig match. 


Division 3 Sydvästra

Hallands Nations FF - Kvarnby IK 0-1 (0-1)

Målskyttar KIK: Alexandra Weihs

Klostergårdens IP

Söndag 13 september 15:00


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 14/4 14:00
0 - 10
Sön 24/3 16:00
0 - 2  
Lör 16/3 11:30
0 - 3  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER