SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Pojkar 2006

Välkommen till Kvarnby IK P06!

Vill man börja träna med oss så kontakta Johan på mejl: jpjohan@gmail.com

Referat: IFK Hässleholm - Kvarnby IK
Fjärde raka segern för P06
2021-10-14 07:08

Idag var det dags för vår sista match i P15 Skåneserie A. Det var en kylig kvällsmatch som spelades borta mot IFK Hässleholm och vi åkte upp med 15 spelare som hade siktet inställt på att hämta hem den tredje trepoängaren på fem dagar.

Redan i matchinledningen lyckades vi ta ledningen i matchen och efter det var segern aldrig riktigt hotad. Motståndarna var betydligt bättre än vad tabellen visar och därför var vi resultatmässigt nöjda i paus efter ytterligare ett mål. Spelmässigt var vi visserligen inte missnöjda men kände att vi hade mer i oss. Framför allt fanns det ytor centralt som vi utnyttjade bättre efter pausvilan. Alla 15 spelare var delaktiga i matchen och det var underbart att se hur många hanterade nya eller i alla fall lite ovana roller. Truppen tog sin femte raka seger, den fjärde i denna serien, och har gjort det väldigt bra de senaste veckorna. Både på träningar och matcher vilket är en förutsättning för att lyckas.

Vi tackar motståndarna, domaren och de som tog sig upp till Hässleholm mitt i veckan för att se oss fortsätta köra på med vårt segertåg. Nu fokuserar vi på morgondagens och nästa veckas träningar för att förbereda oss på bästa sätt för den avslutande matchen i P15 Sydvästra A mot LB07 nästa lördag.

Seger med 2-0 mot Trelleborgs FF
2021-10-10 21:21

Killarna följde upp gårdagens storseger med att slå Trelleborgs FF med 2-0 under söndagseftermiddagen.

Det var en tuff kamp mellan två lag som verkligen ville visa upp sig för publiken på Bäckagård. Så pass tuff att domaren delade ut ett gult kort till vardera lag och ett rött till bortalaget. I paus gjorde vi en korrigering för att stänga en av kanterna och det är fantastiskt kul att se hur spelarna följer matchplanen och de taktiska instruktionerna till fullo. Båda lagen skapade flertalet chanser som hade kunnat ge en helt annan matchbild, därför var det extra skönt att se när killarna stängde matchen och fick fira det andra målet i matchens slutskede.

Än en gång fick vi fira tillsammans i omklädningsrummet med segersång signerad våra härliga hjälptränare Dante och Oliver S. Vill även rikta ett tack till Oliver J som var med och stöttade från bänken! Vi tackar domaren, motståndarna och publiken för dagens match och passar på att nämna att motståndarna verkade väldigt imponerade av några av våra spelare. Vi väljer att njuta av ytterligare en seger och en hållen nolla mot bra motstånd. Imorgon laddar vi om och fokuserar på onsdagens bortamatch mot Hässleholm, match tre av tre på fem dagar.

Referat: Kvarnby IK - Dösjöbro IF
Tvåsiffrigt när Kvarnby hemmabesegrade Dösjöbro
2021-10-10 11:43

Solen sken och hemmavinsterna avlöste varandra på Bäckagårds IP under lördagen. Trots skador och sjukdomar var det en fruktansvärt stark 14-mannatrupp som välkomnade Dösjöbro genom att göra tre mål under de 20 första minuterna. Motståndarna var långt ifrån ofarliga och det krävdes en storspelande målvakt i hemmamålet för att nollan skulle vara intakt. Vi stod lite väl högt med backlinjen men lyckades rätta till det och göra ytterligare ett mål innan paus. Med tanke på motståndarnas ständiga hot i djupled ska vi vara väldigt nöjda med halvtidsresultatet.

Tyvärr drabbades vi av veckans andra allvarliga skada i första halvlek vilket slutade med ett sjukhusbesök. Vi skickar hälsningar till både Axel som drog på sig en knäskada i måndags och till Bokander som bröt handleden igår och hoppas att ni snart är tillbaka på fotbollsplanen igen, krya på er pågar!

I andra halvlek gör vi ännu en gång tre snabba mål innan Dösjöbro lyckas reducera trots en fin målvaktsräddning i förstaläget. Efter ett par skador och ytterligare några mål i vår favör i slutet av matchen blåste domaren av kampen lagom till att solen gick ner över Bäckagård. Vi tackar Dösjöbro, domaren och publiken för en trevlig lördagseftermiddag och blickar nu vidare mot den andra av tre matcher på fem dagar.

Referat: Ramlösa Södra IF - Kvarnby IK
Seger i Helsingborg för KIK
2021-10-04 09:39

Efter ytterligare en tuff träningsvecka med bra uppslutning och ännu bättre inställning gav vi oss av till Helsingborg i morse för bortamatch mot Ramlösa Södra. Ett återbud pga sjukdom natten till idag gjorde att det var 15 istället för 16 spelare som tillsammans skulle göra jobbet. Alla var, precis som förra helgen, fokuserade och deltog i att göra avtryck på planen.

Vi använde träningsveckan till att slipa på det som fungerade mindre bra förra helgen vilket gjorde att vi höll nollan idag utan att motståndarlaget egentligen skapade några riktigt farliga lägen. Istället var det vi som tog tag i spelet direkt och kostade till och med på oss att missa en straff i matchinledningen. Istället fick motståndarna lite energi och det skulle dröja till första halvleks slutminuter innan vi gjorde mål. Spelet satt inte riktigt som vi ville och det var en tuff kamp ute på planen. I paus gjorde vi några mindre korrigeringar, dels för att stabilisera ännu mer bakåt med tanke på den ömtåliga ledningen men även för att luckra upp deras försvar. Vi skapade en hel del lägen och borde ha gjort något eller några mål till men det finns i ärlighetens namn inte mycket som slår känslan att vinna med uddamålet.

Efter slutsignalen var det mycket känslor från spelare, ledare och publik. Segervrålet efter slutsignalen ekade nästan lika högt som segersången inne i omklädningsrummet. Tror faktiskt att väggarna fortfarande skakar där inne. Idag och ikväll njuter vi av segern för att imorgon fokusera på kommande helg och de två matcher vi ska spela. Ett stort tack till er som hejade på vid sidlinjen, det stödet ger oss ännu mer energi!

 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER