Pojkar 2007

Matchrapport BK Höllviken - Kvarnby IK (0-5) 2-7
2018-02-03 16:20

Kära läsare, Blatter har fått en utmanare. Texten nedan är skriven av oraklet Happel, inte ett kommatecken är ändrat. Stort!

De som idag trotsat kylan för att bege sig till vintersportorten Höllviken blev rikligen belönade i form en för Kvarnbyhjärtan mycket värmande match. Försvar, mittfält, anfall. Samtliga lagdelar fungerade nästintill prickfritt, dessutom med varandra. Varje spelare utmärkte sig dessutom med minst en mycket god prestation under matchen. Samtliga fick så uppleva "shine" som f.d förbundskaptenen uttryckte det.

Höllviken är ett hårt arbetande lag som satte press från start och inledde de första minuterna energiskt. Kvarnby höll dock emot och genom fina avvägningar mellan dribbling, löpning och perfekt tajmade passningar så lyckades man kontra in två mål snabbt. Efter det blev det Kvarnby-All-Stars-Show hela 1:a halvlek där man sprang för varandra, bytte positioner (ibland omedvetet dock) försvarade bra och vann samtliga närkamper. Till pausvilan gick man med komfortabla välförtjänta 5-0. Total uppvisning.

Höllviken kom ut i andra med dunderhonung i kroppen och hade bestämt sig för att göra ett rejält försök att vända matchen. Kvarnby var dock mest i anfall men lyckades inte riktigt få in bollen i mål. Det var stolpar, tår och fötter från ett vilt uppoffrande Höllviken där samtliga spelare stod i eget straffområde och slog vilt ifrån sig. Då Kvarnby inte lyckats göra mål åkte man istället på en kontring som gjorde att matchbilden jämnades ut. Nu var det mycket kamp och en otroligt jämn och spännande match mellan två skickliga och fotbollstänkande lag. Matchen böljade fram och tillbaka och 2:a halvlek slutade 2-2.

Totalt var dock Kvarnby välförtjänta segrare tack vare ett mycket uppoffrande spel med mycket löpningar och klockrena passningar. Det känns som att storhelgernas Fifa18-spelande i kombination med våra tränares fina arbete börjar ge en fin spelförståelse och känsla för tajming.

Happel genom Blatter.

PS: Dagens viking i total Kujtimklass är Sebastian Rodgers som uttryckte stor glädje över att vara på utbildning idag istället för att vara med laget på match. Anders Lagerbäck får ta ett kvartssamtal med honom gällande denna lata attityd. Att frysa handlar om inställning, dom som fryser inbillar sig helt enkelt, rent gnäll.

PPS: Statistik